Omakoira logo

Kaikille avoin jalostustietojärjestelmä sisältää Suomessa rekisteröityjen koirien terveys-, koe- ja näyttelytulokset, sukutaulut ja muut koiraan liittyvät tiedot.

Omakoira-palvelu on Kennelliiton jäsenen henkilökohtainen palvelu, jossa voi ylläpitää omia ja omien koiriensa tietoja sekä tilata Kennelliiton palveluja.

Pentulista on pennunostajan tärkein tietopankki. Sieltä pennunostaja voi selata pentueita vaikkapa roduittain ja saada lisätietoja kustakin rodusta.

Tapahtumakalenterista löytyvät kokeiden, näyttelyiden ja kurssien tiedot. Se on jokaisen koiraharrastajan kätevä työkalu.

Moodle-pohjainen Digitassu on Kennelliiton verkko-oppimisalusta, josta löytyy muun muassa Tuleeko meille koira -kurssi. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen. Kennelliiton työntekijöille, toimihenkilöille ja luottamushenkilöille löytyy kursseja myös Vuolearning-pohjaisesta Digitassusta.

Koirien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi Kennelliitto on kehittänyt yhteistyössä eläinlääkärien kanssa useita terveystutkimuksia, joita hyödynnetään koirien jalostuksessa.

Koirien rekisteröinti on Kennelliiton palvelu kaikille koiranomistajille. Suurin osa koiranpennuista rekisteröidään sähköisesti suoraan Kennelliiton roturekistereihin.

Verkkosivuillemme on koottu kattavasti koirien jalostusta, rekisteröintiä sekä Kennelliiton alaista koiraharrastustoimintaa ja yhdistystoimintaa koskevat säännöt ja ohjeet sekä erilaiset sähköiset ja tulostettavat lomakkeet.

Kaikkien palveluidemme yhteistiedot löydät kootusti täältä.