Lomakkeet näyttelyyn osallistujille

Valionarvohakemukset

The form can be filled and saved
Kansainvälinen valionarvohakemus
Vain FCI:n valionarvoihin (kirjoitettava englanniksi), päivitetty 22.11.2012Hakemukset ja kopio koiran sukutaulusta toimitetaan osoitteeseen: Showlink, Valionarvot, PL20, 79101 Leppävirta tai valiot@kennelliitto.fi, josta ne lähetetään FCI:lle.
Päivitetty
Application form for the title: C.I.B. or C.I.E.
The form can be filled and saved
Kansainvälinen valionarvohakemus
roduille, joilta vaaditaan koetulos, päivitetty 22.11.2012Hakemukset ja kopio koiran sukutaulusta toimitetaan osoitteeseen Showlink, Valionarvot, PL20, 79101 Leppävirta tai valiot@kennelliitto.fi, josta ne lähetetään FCI:lle.
Päivitetty
Application form for the title: C.I.B.
for breeds subject to a working test

Lomakkeet näyttelynjärjestäjälle

Säännöt ja ohjeet