Lomakkeet näyttelyyn osallistujille

Valionarvohakemukset

The form can be filled and saved
Kansainvälinen valionarvohakemus
Vain FCI:n valionarvoihin (kirjoitettava englanniksi), päivitetty 22.11.2012Hakemukset ja kopio koiran sukutaulusta toimitetaan osoitteeseen: Showlink, Valionarvot, PL20, 79101 Leppävirta tai valiot@kennelliitto.fi, josta ne lähetetään FCI:lle.
Päivitetty 30.5.2018
Päivitetty
Ansökningsblankett för titeln C.I.B. eller C.I.E.
Päivitetty
Application form for the title C.I.B. or C.I.E.
The form can be filled and saved
Kansainvälinen valionarvohakemus
roduille, joilta vaaditaan koetulos, päivitetty 22.11.2012Hakemukset ja kopio koiran sukutaulusta toimitetaan osoitteeseen Showlink, Valionarvot, PL20, 79101 Leppävirta tai valiot@kennelliitto.fi, josta ne lähetetään FCI:lle.
Päivitetty 30.5.2018
Päivitetty
Ansökningsblankett för titeln C.I.B.
för raser med krav på provmerit. Uppdaterad 22.11.2012. Ansökningar jämte kopia av hundens registreringsbevis skickas till Showlink, Championat, PB 20, 79101 Leppävirta eller per e-post valiot@kennelliitto.fi, som skickar ansökningarna vidare till FCI.
Päivitetty
Application form for the title C.I.B.
for breeds subject to a working test result. Updated 22.11.2012. Application forms with an attached copy of the dog's pedigree are sent to Showlink, Champion titles, PL20, 79101 Leppävirta or valiot@kennelliitto.fi, from where they will be sent further to the FCI.

Lomakkeet näyttelynjärjestäjälle

Säännöt ja ohjeet