Päivitys 1.12.2022

Valitettavasti teknisistä syistä johtuen emme pysty toteuttamaan nuorisojäsenyyden lahjakortin myymistä Koiramessuilla ja joudumme perumaan tempauksen. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mielipahaa.

 

Anna nuorelle lahjaksi Kennelliiton nuorisojäsenyys!

Lahja josta on hyötyä ja iloa innokkaalle koiraharrastajanuorelle. Nyt voit hankkia lahjaksi alle 18-vuotiaalle nuorelle Kennelliiton nuorisojäsenyyden, josta nuori saa esim. kotiinsa Koiramme-lehden. Nuorisojäsen saa myös käyttöönsä kattavat Omakoira -mobiilipalvelut.

Liitä nuori jäseneksi Koiramessuilla nuorisoständillä niin saat nuorelle annettavan lahjakortin sujautettavaksi vaikka pukin konttiin!

 

Miksi nuorisojäseneksi?

Kun koirat ovat lähellä sydäntä ja harrastaminen tai jopa ammatti koirien parissa kiinnostaa, kannattaa liittyä Kennelliiton jäseneksi. Kennelliiton nuorisojäseneksi voivat liittyä kaikkia alle 18-vuotiaat nuoret. Mukaan pääsee asuinpaikasta tai koiran rodusta riippumatta eikä kotona ole edes pakko olla koiraa! 

Kennelliiton nuorisojäsenenä saat käyttöösi kaikki Kennelliiton jäsenen edut, kuten kattavasti koira-asioista uutisoivat laadukkaan Koiramme-lehden joko kotiin kannettuna tai helposti mukana kulkevana digilehtenä 10 kertaa vuodessa, Omakoira-palvelun sekä Omakoira-mobiilisovelluksen. Omakoira-mobiilisovellus auttaa esimerkiksi kadonneen lemmikin etsinnässä, jäsenenä voit ilmoittaa koirasi katoamisesta lähialueen koiraihmisille tai osallistua itse kadonneiden koirien etsintään. Viralliseen harrastustoimintaan voit alkaa kouluttautua jo nuorisojäsenyyden aikana, esimerkiksi koe- ja kehätoimitsijakursseille pääsee mukaan jo 16-vuotiaana ja kasvattajan peruskurssille 15-vuotiaana.

Lähde mukaan laumaan!

Nuorisojäsenen edut

Liity jäseneksi tällä lomakkeella.
 

Kennelliiton nuoret