Kennelliitto tarjoaa monenlaista perus- ja jatkokoulutusta kasvattajille ja eri lajien piirissä toimiville henkilöille sekä syventävää koulutusta kennelpiirien toimihenkilöille.

Kurssitarjontaa rakennetaan parhaillaan myös Kennelliiton verkko-oppimisympäristö Digitassuun.

Kennelliitto järjestää erilaisia webinaareja, joista ilmoitetaan Kenneluutisissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavillamme. Useista kursseista löytyy myös tallenteita. Täältä löytyy esimerkiksi metsästyskoira-aiheisia koulutuksia.

Koulutukset
Kennelliiton toimisto järjestää erilaisia koulutuksia vapaaehtoisille alueellisille toimijoilleen ja jäsenilleen. Tapahtumia ja koulutuksia järjestetään myös yhteistyössä yhteistyökumppaniemme, Agria Eläinvakuutuksen ja Royal Canin Finlandin kanssa.

Kurssit
Kennelpiirit järjestävät vuosittain useita kursseja eri kohderyhmille. Kursseista vastaavat kennelpiireissä toimivat aluekouluttajat, jotka ovat kokeneita koiraharrastajia. Aluekouluttajien yhteystiedot.

Kennelpiireissä järjestetään muun muassa seuraavia kursseja:

  • Kasvattajan perus- ja jatkokurssi
  • Koetoimitsijan peruskurssi
  • Ylituomarin peruskurssi
  • Tunnistusmerkitsijän peruskurssi

Tietoa tulevista kursseista löytyy Kennelliiton tapahtumakalenterista ja Koiramme-lehdestä. Muut kennelpiirien järjestämät kurssit voit tarkistaa omasta kennelpiiristäsi.

Tietoa kaveri- ja lukukoirakursseista sekä Kennelliiton nuorisolle suunnatuista tapahtumista löytyy alla olevista linkeistä:

Kennelliiton tapahtumat ja koulutukset
3.2.2024
Järjestöpäivä
Vantaa

Järjestöpäivä järjestetään 3. helmikuuta Vantaalla lentokentän kupeessa. Järjestöpäivään voi osallistua lähitilaisuuden lisäksi myös etänä. 

Järjestöpäivä on suunnattu Kennelliiton jäsenyhdistysten toimijoille. Tarjolla on tietoa yhdistystoiminnan tueksi sekä ajankohtaista tietoa mm. Ruokaviraston eläinkilpailuiden ja -näyttelyiden järjestämisohjeesta, Kennelliiton tuoreimpia kuulumisia sekä käytännön kokemuksia rotuyhdistysten toiminnasta. Liveluentojen lisäksi kaikkien ilmoittautuneiden käytössä olevalle virtuaalitapahtuma-alustalle on koottu materiaalia, johon voi tutustua ennen tapahtumaa sekä sen jälkeen.

Tapahtumapaikka on tuttuun tapaan hotelli Scandic Helsinki Aviacongress Vantaalla ja virtuaalitapahtuman alustana on Howspace. Järjestöpäivään voi osallistua vaihtoehtoisesti etäyhteydellä tai saapua paikanpäälle Vantaalle. Tapahtuma on maksullinen.

Lisätiedot tapahtumasta ja tapahtuman ilmoittautumisen löydät tapahtuman omilta sivuilta. Siirry tapahtuman omille sivuille tästä.

Pystykorvapatsas
Kursseille on kysyntää
  • Kasvattajan peruskurssi yhä suosituin
  • Koetoimitsija 1 -kurssi hyvänä kakkosena
  • Ylituomari 1- sekä Kasvattajan jatkokurssi lähes yhtä suosittuja
  • Tunnistusmerkitsijän peruskursseja järjestetään tarpeen mukaan