Kennelliitto tarjoaa monenlaista perus- ja jatkokoulutusta kasvattajille ja eri lajien piirissä toimiville henkilöille sekä syventävää koulutusta kennelpiirien toimihenkilöille.

Kurssitarjontaa rakennetaan parhaillaan myös Kennelliiton verkko-oppimisympäristö Digitassuun.

Kennelliitto järjestää myös erilaisia webinaareja, joista ilmoitetaan Kenneluutisissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavillamme. Useista kursseista löytyy myös tallenteita. Täältä löytyy esimerkiksi metsästyskoira-aiheisia koulutuksia.

Koulutukset
Kennelliiton toimisto järjestää erilaisia koulutuksia vapaaehtoisille alueellisille toimijoilleen ja jäsenilleen. Tapahtumia ja koulutuksia järjestetään myös yhteistyössä yhteistyökumppaniemme, Agria Eläinvakuutuksen ja Royal Canin Finlandin kanssa.

Kurssit
Kennelpiirit järjestävät vuosittain useita kursseja eri kohderyhmille. Kursseista vastaavat kennelpiireissä toimivat aluekouluttajat, jotka ovat kokeneita koiraharrastajia. Aluekouluttajien yhteystiedot.

Kennelpiireissä järjestetään muun muassa seuraavia kursseja:

  • Kasvattajan perus- ja jatkokurssi
  • Koetoimitsijan peruskurssi
  • Ylituomarin peruskurssi
  • Tunnistusmerkitsijän peruskurssi
  • Koirankasvatus tänään -kurssi

Tietoa tulevista kursseista löytyy Kennelliiton tapahtumakalenterista ja Koiramme-lehdestä. Muut kennelpiirien järjestämät kurssit voit tarkistaa omasta kennelpiiristäsi.

Tietoa kaveri- ja lukukoirakursseista sekä Kennelliiton nuorisolle suunnatuista tapahtumista löytyy alla olevista linkeistä:

Koulutukset ja seminaarit jäsenille ja toimihenkilöille
4.2.2023
Järjestöpäivä
Vantaa

KoiraExpon perinteitä jatkaa Vantaalla Scandic Helsinki Aviacongressa 4. helmikuuta 2023 järjestettävä Kennelliiton Järjestöpäivä. Lähitilaisuuden rinnalla tapahtumaan voi osallistua voi verkon kautta.

Järjestöpäivä on suunnattu Kennelliiton jäsenyhdistyksille. Tarjolla on tietoa yhdistystoiminnan tueksi sekä ajankohtaista tietoa mm. eläinten hyvinvointilaista, yhdistysten verotuksesta ja Kennelliiton tietojärjestelmien kehittämisestä. Päivän päättää Kennelliiton hallituksen paneeli.

Järjestöpäivään voi osallistua joko paikan päällä Vantaalla tai seurata tapahtumaa etäyhteydellä verkossa. Tapahtuma on maksullinen.

Lisätiedot: koulutus@kennelliitto.fi

Pystykorvapatsas
Kursseille on kysyntää
  • Kasvattajan peruskurssi yhä suosituin

  • Koetoimitsija 1 -kurssi hyvänä kakkosena

  • Ylituomari 1- sekä Kasvattajan jatkokurssi lähes yhtä suosittuja

  • Tunnistusmerkitsijän peruskursseja järjestetään tarpeen mukaan