Kennelliitto tarjoaa monenlaista perus- ja jatkokoulutusta kasvattajille ja eri lajien piirissä toimiville henkilöille sekä syventävää koulutusta kennelpiirien toimihenkilöille.

Kurssitarjontaa rakennetaan parhaillaan myös Kennelliiton verkko-oppimisympäristö Digitassuun.

Kennelliitto järjestää erilaisia webinaareja, joista ilmoitetaan Kenneluutisissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavillamme. Useista kursseista löytyy myös tallenteita. Täältä löytyy esimerkiksi metsästyskoira-aiheisia koulutuksia.

Koulutukset
Kennelliiton toimisto järjestää erilaisia koulutuksia vapaaehtoisille alueellisille toimijoilleen ja jäsenilleen. Tapahtumia ja koulutuksia järjestetään myös yhteistyössä yhteistyökumppaniemme, Agria Eläinvakuutuksen ja Royal Canin Finlandin kanssa.

Kurssit
Kennelpiirit järjestävät vuosittain useita kursseja eri kohderyhmille. Kursseista vastaavat kennelpiireissä toimivat aluekouluttajat, jotka ovat kokeneita koiraharrastajia. Aluekouluttajien yhteystiedot.

Kennelpiireissä järjestetään muun muassa seuraavia kursseja:

  • Kasvattajan perus- ja jatkokurssi
  • Koetoimitsijan peruskurssi
  • Ylituomarin peruskurssi
  • Tunnistusmerkitsijän peruskurssi

Tietoa tulevista kursseista löytyy Kennelliiton tapahtumakalenterista ja Koiramme-lehdestä. Muut kennelpiirien järjestämät kurssit voit tarkistaa omasta kennelpiiristäsi.

Tietoa kaveri- ja lukukoirakursseista sekä Kennelliiton nuorisolle suunnatuista tapahtumista löytyy alla olevista linkeistä:

Kennelliiton tapahtumat ja koulutukset
15.6.2024
Kasvattajapäivä
Helsinki

Kennelliiton kasvattajatoimikunta järjestää kasvattajapäivän lauantaina 15. kesäkuuta Scandic Parkissa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään viidennen kansainvälisen koiran terveystyöpajan - International Partnership for Dogs – yhteydessä ja sen myötä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada luennoitsijoiksi koiramaailman tieteentekijöitä.

Kasvattajapäivä järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa hybriditapahtumana, joten voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Scandic Parkissa tai suoraan kotisohvalta.

Kasvattajpäivän osallistumismaksut
Osallistuminen lähitapahtumaan, jäsen 35 €
Osallistuminen etätapahtumaan, jäsen 25 €

Osallistuminen lähitapahtumaan, ei-jäsen 45 €
Osallistuminen etätapahtumaan, ei-jäsen 35 €

Ilmoittaudu lähitapahtumaan viimeistään perjantaina 31.5.2024.
Ilmoittaudu etätapahtumaan viimeistään torstaina 13.6.2024.

Tapahtuman tarkemman kuvauksen, ohjelman sekä linkit ilmoittautumislomakkeille löydät tapahtuman uutissivulta!

Pystykorvapatsas
Kursseille on kysyntää
  • Kasvattajan peruskurssi yhä suosituin
  • Koetoimitsija 1 -kurssi hyvänä kakkosena
  • Ylituomari 1- sekä Kasvattajan jatkokurssi lähes yhtä suosittuja
  • Tunnistusmerkitsijän peruskursseja järjestetään tarpeen mukaan