Hae mukaan leiriohjaajaksi Kennelliiton Nuorten kesäleirille 8.-12.7.2024!

 

Koiraharrastus on hyvä harrastus!

Koiraharrastus tarjoaa mukavaa liikunnallista ja yhteisöllistä toimintaa, jossa jokainen voi itse valita kuinka tavoitteellisesti haluaa harrastukseensa suhtautua. Leppoisimmallaan lenkkeillään yhdessä ja opetellaan viihdyttäviä temppuja, tavoitehakuisimmat nuoret voivat kilpailla aina Maailmanmestaruustasolle asti. Esimerkiksi nuorten omassa Junior Handler-harrastuksessa voi kilpailla huipputasolla, vaikkei olisi omaa koiraa, sillä kasvattajat lainaavat mielellään koiria nuorille. Koira on harrastuskaverina vertaansa vailla, se hyväksyy varauksetta nuoren ja tarjoaa myös tukea ja lohtua. Koiraharrastus opettaa toisesta huolehtimista ja vastuuntuntoa.

Nuorisotoimintaa alueellisesti ja verkossa

Kennelpiirit ja paikalliset koirayhdistykset järjestävät monenlaista alueellista nuorisotoimintaa yhdessä Kennelliiton kanssa kuten tutustumista erilaisiin koiraharrastuksiin, leirejä ja monia muita koira-aiheisia tapahtumia. Kennelliiton Nuoret järjestävät myös verkossa nuorten koiraharrastusta tukevia ja edistäviä, nuorille suunnattuja koulutuksia ja webinaareja. Näistä kaikista saat lisätietoa Kennelliiton kautta.

Olemalla yhteydessä oman alueesi nuorisokoordinaattoriin, saat tietoa ja vinkkejä harrastusmahdollisuuksista alueellasi.

Kennelpiirisi nuorisokoordinaattorin löydät täältä

Tutustu kennelpiireihin

 

 

 

Pedigree logo
Pedigree tukee Kennelliiton nuorisotoimintaa
Kennelliiton nuoret

Seuraa Kennelliiton Nuoria Instagramissa: