Koiran elämän aikana omistajalle ehtii herätä monia kysymyksiä esimerkiksi koiran terveyteen, käyttäytymiseen ja koulutukseen liittyen. Kennelliitto on julkaissut laajan hankikoira.fi-nettisivuston, joka auttaa niin koiran hankintaa harkitsevia kuin koiran jo omistaviakin. Avoin ja ilmainen nettisivusto esittelee myös yli 200 koirarotua ja näyttää rotujen myynnissä olevat pennut.

Hankikoira.fi-sivustolle on koottu yli 80 ammattilaisten kirjoittamaa artikkelia. Kirjoituksista ovat vastanneet muun muassa Kennelliiton asiantuntijat, koirankouluttajat ja eläinlääkärit. Sivustolta löydät luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa kaikista koiran hankkimiseen ja omistamiseen liittyvistä asioista. Monista aiheista on myös kuvattu videoita, joista saa hyviä neuvoja esimerkiksi koiran kynsien leikkaamiseen ja hampaiden pesemiseen.

Käy tutustumassa hankikoira.fi -sivustoon!

Moodle-ympäristössä toimivassa Digitassussa on sekä suurelle yleisölle avoimia kursseja että erilaisille jäsenryhmille suunnattuja suljettuja kursseja. Kurssialustalle pääsy vaatii kaikilta rekisteröitymisen ja kirjautumisen. Kaikille avoimet kurssit löytyvät kurssialustan etusivulta kurssin nimellä. Omat kurssit -valikosta löytyvät suljetut kurssit. Niihin on annettu erillinen opiskeluoikeus linkillä tai kurssiavaimella.

Tuleeko meille koira? -kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka harkitsevat ensimmäisen koiran hankkimista.

Meille tulee pentu -kurssi on puolestaan tarkoitettu sellaisille henkilöille, joille pentu on joko juuri tulossa tai vastikään tullut.