Koiramme-lehti ottaa kantaa paremman koiranpidon puolesta, seuraa koirien terveyttä ja koiria koskevaa lainsäädäntöä, raportoi näyttelyistä, kokeista ja kilpailuista sekä käsittelee ajankohtaisia asioita. Koiramme-lehti uutisoi myös koira-alan merkittävimmistä tapahtumista. Koiramme-lehteä julkaistaan kolmena eri versiona. PerusKoiramme ja MetsästysKoiramme ovat muuten samanlaisia, mutta 16 sivua peruslehdestä vaihdetaan metsästyskoiraversiossa metsästyskoira-aiheisiin. Edellisten lisäksi Kennelliiton jäsen voi lisämaksusta valta lehden, joka sisältää molempien lehtien kaikki sivut. 

Lehti postitetaan jokaiselle Suomen Kennelliiton jäsenelle. Se löytyy myös useimmista Suomen kirjastoista. Irtonumeroita on myynnissä kioskien sekä päivittäistavarakauppojen lehtipisteissä.

Toukokuusta 2022 lähtien Kennelliiton jäsenet voivat lukea lehteä myös digitaalisena. Digitaalisen Koiramme-lehden pääsee lukemaan selaimella osoitteessa digi.koiramme.fi. Aloitussivulta löytyy linkki kirjautumissivulle. Kirjautumiseen käytetään samoja tunnuksia kuin Omakoira-palvelussa.

Koiramme-lehden verkkosivut löydät osoitteesta www.koiramme.fi. Sivuilla julkaistaan ajankohtaisia koirauutisia ja makupaloja painetusta versiosta.

Ylivoimainen kanava koira-alan ilmoittajille

Suomessa on noin 700 000 koiraa, joista Suomen Kennelliiton rekisteröimiä on yli 500 000. Koiramme-lehti on siis erinomainen kanava tavoittaa koiraharrastajia alan tuotteiden markkinoinnissa.  Lehdellä on noin 344 000 lukijaa (KMT kevät 2014).

Yhteystiedot