Henkilöjäsen pääsee tekemään valinnan lehden versiosta Omakoira-palvelussa Omat tiedot -välilehdeltä löytyvästä Jäsenyys-valikosta.

Omakoira jäsenyyssivu, Koiramme-digilehti
Jäsen voi valita toimitustavaksi digilehden valitsemalla ”Haluan lehden digiversiona” ja sen jälkeen vahvistamalla valinnan painamalla ”Muuta tiedot”.

Voit koska tahansa käydä muuttamassa valintaa Omakoira-palvelussa. Lähellä lehden julkaisua tehty valinta ei välttämättä ehdi päivittyä seuraavaan numeroon.

Niiden, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Omakoira-palvelua, pääsevät palveluun rekisteröitymällä sinne. Rekisteröitymisessä tarvitaan Kennelliiton jäsennumero ja henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jäsennumero löytyy Koiramme-lehden takasivulta tilaajan osoitetiedoista sekä jäsenmaksulaskusta. Jos jäsennumeroa ei löydy, saa apua Kennelliiton jäsenpalveluista osoitteesta jasenpalvelut@kennelliitto.fi tai numerosta 09 8873 9244 (arkisin kello 11-17 välillä).

Koiramme-digilehti valittu
Omakoira-palvelusta jäsen näkee onko hän valinnut Koiramme-lehden digiversion.

Lue digilehteä selaimessa ja mobiilisovelluksella

Digitaalisen Koiramme-lehden pääsee lukemaan selaimella osoitteessa digi.koiramme.fi. Aloitussivulta löytyy linkki kirjautumissivulle. Kirjautumiseen käytetään samoja tunnuksia kuin Omakoira-palvelussa. Kirjautumisen jälkeen jäsen pääsee lukemaan oman tilauksen mukaista versiota lehdestä, eli PerusKoiramme, MetsästysKoiramme tai molempien yhdistelmäversio. Arkistosta löytyy myös aikaisempia Koiramme-lehden numeroita. Koiramme-digilehteä voi lukea suosituimmilla selaimilla, kuten Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge ja Safari.

Koiramme-digilehteä voi lukea myös Koiramme-mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksessa voit lukea digilehteä kuten selaimella sekä ladata lehtiä luettavaksi offline käyttöä varten. Lisäksi sovellus ilmoittaa uuden lehden ilmestymisestä, jos käyttäjä on sallinut push-ilmoitukset. Sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Google Play -kaupasta. Sovellukseen kirjaudutaan Omakoira-tunnuksilla. Sovellus on saatavilla sekä älypuhelimelle että tabletille.