En personmedlem kan göra valet om tidskriftsversion i Omakoira-tjänsten på fliken ”Mina uppgifter” under Medlemskap.

Omakoira jäsenyyssivu, Koiramme-digilehti ruotsi
En medlem kan välja den digitala versionen genom att välja ”Jag vill ha den digitala versionen av tidningen” och därefter klicka på ”Ändra uppgifterna”.

Du kan när som helst ändra valet på Omakoira-tjänsten. Om du gjort valet nära tidskriftens utgivningsdag hinner valet nödvändigtvis inte uppdateras till nästa nummer.

Du kan läsa den digitala versionen av Koiramme på adressen digi.koiramme.fi. Du hittar en länk till inloggningsidan på startsidan. För inloggning används samma inloggningskoder som till Omakoira-tjänsten. Efter inloggning kan en medlem läsa den upplaga av tidskriften som hen beställt, dvs. PerusKoiramme, MetsästysKoiramme eller kombinationen av dessa. I arkivet hittar du tidigare nummer av Koiramme. Den digitala versionen av Koiramme kan läsas med de populäraste webbläsarna, så som Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge och Safari.

Har du inte använt Omakoira-tjänsten tidigare bör du först registrera dig som användare. Kennelklubbens medlemsnummer och personliga bankkoder eller mobil-id behövs för registrering. Medlemsnumret finns på baksidan av tidskriften Koiramme vid beställarens adressuppgifter samt i medlemsfakturan. Hittar du inte medlemsnumret får du hjälp från Kennelklubbens medlemstjänster på adressen jasenpalvelut@kennelliitto.fi eller på numret 09 8873 9244 (vardagar kl. 11–17).

Omakoira jäsenyyssivu, Koiramme-lehden tilausmuoto ruotsi
En medlem ser i Omakoira-tjänsten om hen har valt den digitala versionen av tidskriften Koiramme.