Henkilöjäsenet

Kennelliiton jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa liittymispäivän mukaan. Jäsenmaksun hinta riippuu muun muassa siitä, mikä Koiramme-lehden versio on tilattu. Hinnasto löytyy täältä.

Jos et halua paperista jäsenmaksulaskua kotiisi, voit maksaa jäsenmaksun joko Omakoira-palvelussa tai E-laskulla. Sähköiset maksutavat ovat kätevämpiä, huolettomampia ja ekologisempia kuin perinteinen paperilasku. 

Maksutavasta riippumatta, jäsenmaksua maksettaessa on käytettävä aina viitenumeroa.

Maksamalla jäsenmaksun Omakoira-palvelussa vältyt maksutietojen näppäilemiseltä 

Kennelliiton jäsenillä on käytössään sekä selaimessa toimiva Omakoira-palvelu että puhelimessa toimiva Omakoira-mobiilisovellus. Mobiilisovelluksen käyttäjille muistutetaan ponnahdusilmoituksen kautta avoimista jäsenmaksuista. Klikkaamalla ilmoitusta pääset suorittamaan maksun Omakoira-palveluun.  

Myös Omakoira-palvelusta voit tilata muistutuksen uusista jäsenmaksuista omaan sähköpostiisi. Muistutus tilataan klikkaamalla Omat tiedot, Henkilötiedot ja ruksaamalla kohta Haluan sähköpostiviestin uusista jäsenmaksuista. Laskun voi käydä maksamassa Omakoira-palvelussa.  

Laskun maksaminen Omakoira-palvelussa on helppoa, sillä sinun ei tarvitse näppäillä paperilaskun maksutietoja käsin, joten tiedot ovat automaattisesti oikein. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen Omakoira-palvelussa löytyvät täältä.

Maksamalla jäsenmaksun E-laskulla vältyt laskun unohtamiselta ja jäsenyyden katkeamiselta 

Suomen Kennelliitto voi halutessasi lähettää sähköisiä e-laskuja suoraan verkkopankkiisi. E-laskulla maksaminen on vaivatonta, koska laskulla on kaikki tarvittavat tiedot valmiina. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia muistatko maksaa laskun ajallaan, jolloin vältyt muistutuslaskuilta ja jäsenyyden katkeamiselta.

Huomioithan, että jos olet tilannut jäsenlaskun e-laskuna, sinun ei pidä maksaa laskua Omakoira-palvelussa erikseen, koska e-laskun summa veloittuu valintasi mukaan joko automaattisesti tililtäsi eräpäivänä tai voit hyväksyä maksusuorituksen omassa verkkopankissasi. Näet voimassa olevat e-laskusopimuksesi omasta verkkopankistasi.

Jäsenmaksujen e-laskusopimuksen voi tehdä omassa verkkopankissa. E-laskun yksilöintitietona käytetään jäsenmaksun viitenumeroa.   

Näin teet jäsenmaksulaskusta e-laskusopimuksen verkkopankissa:  

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja aloita luomalla uusi e-laskusopimus.  

  1. Hae e-laskuttajaa maksun saajan nimellä: Suomen Kennelliitto ry.  

  1. Valitse laskun aiheeksi: Jäsenmaksu.  

  1. Syötä yksilöintitiedoksi jäsenmaksulaskun viitenumero. Viitenumero löytyy paperilaskusta tai Omakoira-palvelusta jäsenmaksun tiedoista. Myös edellisen jäsenmaksun viitenumero käy.  

  2. Hyväksy e-laskusopimus. Sopimus tulee näkyviin verkkopankissasi e-laskusopimusten listalle.  

Näin löydät viitenumerosi Omakoira-palvelusta 

Ohjeet Omakoira-palveluun rekisteröitymiseen löytyvät täältä.

Kun olet kirjautunut Omakoira-palveluun, klikkaa yläpalkista Maksut ja vasemmalla olevasta sivupalkista Jäsenmaksut. Viitenumerosi löytyy Maksun tiedot -otsikon alapuolelta.