Saimme paljon hyvää palautetta jäsenillemme suunnatusta webinaarista. Koska moni toivoi, että voisi vielä ilmoittautua mukaan, niin avaamme seminaarin tallenteen kuunneltavaksi vielä uuden ilmoittautumisen kautta. Ilmoittaudu 23.11. mennessä. Tallenne on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan päästäksesi katsomaan webinaarin tallennetta.

Nartun ja uroksen astutuskäyttäytyminen, ELL Nina Mahlanen

Luennolla käsitellään koirien lisääntymiskäyttäytymistä ja hoivakäyttäytymistä ja sen merkitystä koiran koko loppuelämälle.

Luennoitsijasta:
Nina Mahlanen on valmistunut Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta 1993 ja toiminut sen jälkeen monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä. Tällä hetkellä hän on Eläinklinikka Peninkulman omistajaeläinlääkäri ja tekee lisäksi päivystysvuoroja Eläinsairaala Aistissa.

Hän on kiinnostunut erityisesti koirien ja kissojen käytösongelmista, ihotaudeista sekä lisääntymisestä, joihin hän on kouluttautunut ulkomaisilla kursseilla (mm. EVSSAR, ESAVS, ESVD). Häntä kiinnostavat myös koirien perinnölliset sairaudet.

Nina Mahlanen kasvattaa käyttölinjaisia cockerspanieleita ja suomenpystykorvia. Hän toimii luottamustehtävissä muun muassa Suomen Kennelliitossa, Suomen Pystykorvajärjestössä ja Cockerspanielit ry:ssä.

Ilmoittaudu täällä >

Voit olla kiinnostunut myös näistä

ELL Nina Mahlanen, Vesa Väkeväinen, ELT Thomas Grönthal
Ilmoittaudu mukaan Kennelliiton kasvattajawebinaareihin Lue lisää