Kennelliiton kasvattajatoimikunta järjestää marraskuussa kolme etäluentoa eli webinaaria kasvattajille. Luennoille ovat tervetulleita mukaan myös kaikki muut aiheista kiinnostuneet Kennelliiton jäsenet. Luennot ovat maksuttomia.

Olemme avanneet ilmoittautumisen kasvattajawebinaareihin. Luennoille ilmoittaudutaan Kongressi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jokaiseen webinaariin ilmoittaudutaan oman linkin kautta. 

Luennoista tehdään tallenteet, joten mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka luentoa ei ehtisikään kuunnella suorana. Tallenteet ovat katsottavissa luennoille ilmoittautuneille.

17.11. klo 18 Nartun ja uroksen astutuskäyttäytyminen 

ELL Nina Mahlanen 
 
Luennolla käsitellään koirien lisääntymiskäyttäytymistä ja hoivakäyttäytymistä ja sen merkitystä koiran koko loppuelämälle. 

Ilmoittautuminen 15.11. mennessä.

 

26.11.klo 18 Näkövammaisten Liitto ry:n Opaskoirakoulun toiminta 

Vesa Väkeväinen 

Luennolla kerrotaan Opaskoirakoulun kokonaisvaltaisesta toiminnasta, joka pitää sisällään muun muassa opaskoirien jalostamisen, kasvatuksen, kouluttamisen ja hoitokotien valinnan sekä näkövammaistyön. 

Ilmoittautuminen 24.11. mennessä.

 

30.11. ”Aseptinen omatunto” eli miten ehkäistä infektioiden syntyä 

ELT Thomas Grönthal 

Mitkä tarttuvat taudit uhkaavat koiraani näyttelyissä, entä astutusreissussa tai ihan kotioloissa? Luennolla käsitellään koiran yleisimpiä tartuntatauteja, niiden leviämistä, sekä leviämisen ehkäisemistä erityisesti koirankasvattajan näkökulmasta. 

Ilmoittautuminen 26.11. mennessä.

 

Ilmoittaudu mukaan täällä >