Suomen Kennelsäätiö on avannut omat verkkosivut, joiden kautta pääsee tutustumaan suomalaisen koiraharrastuksen historiaan ja tukemaan harrastuksen tulevaisuutta. Sivut löytyvät osoitteesta https://kennelsaatio.fi/.

Suomen Kennelliitto perusti vuonna 2017 Suomen Kennelsäätiön suojelemaan ja tallentamaan koiraharrastuksen perintöä sekä tukemaan koirien hyvinvointia ja koiranpitoa suomalaisessa yhteiskunnassa. Kennelsäätiö ylläpitää Suomen Koiramuseota ja kirjastoa sekä kartuttaa niiden kokoelmia.

- Teemme työtä rakkaudesta suomalaiseen koiraan. Haluamme edistää koiraharrastuksen säilymistä elinvoimaisena myös tulevaisuudessa, tiivistää säätiön hallituksen puheenjohtaja Eeva Anttinen.

Suomen Kennelsäätiö muun muassa tukee tutkimusta, jonka avulla koiran yhteiskunnallinen asema sekä koiran ja ihmisen välinen vahva side säilyy.

Säätiön toimintaa edistetään lahjoituksilla

Koiriin liittyvän kulttuuriperinnön säilyttämisen ja tutkimuksen hyväksi säätiö kerää kirjoja sekä esine- ja rahalahjoituksia.

- Pienestäkin lahjoituksesta on suuri hyöty. Saadut varat käytetään lyhentämättöminä Kennelsäätiön tarkoituksen toteuttamiseen, painottaa Anttinen.

Tarkempaa tietoa lahjoitusten tekemisestä löytyy Kennelsäätiön verkkosivuilta.

Kennelsäätiön sivusto laajenee jatkossa myös ruotsinkieliseksi.

Lisätiedot:

Suomen Kennelsäätiön puheenjohtaja
Eeva Anttinen
puh. 050 407 8484
eeva.anttinen@kolumbus.fi

Yhteydenotot Suomen Kennelsäätiöön:
info@kennelsaatio.fi