Kennelliiton Nuorten kesäleirille haetaan täysi-ikäisiä leiriohjaajia. Kesäleirin jälki-ilmoittautuminen avataan myös perjantaina 1.3. kello 9. Leirille on vielä muutama paikka vapaana.

Haluatko ohjaajaksi Kennelliiton Nuorten kesäleirille? Etsimme innokkaita ohjaajia Kennelliiton Nuorten vuoden 2024 kesäleirille, joka järjestetään 8.-12.7.2024 Koivu ja Kuusi Eräkeskuksessa Tammelassa.

Leiriohjaajien tehtäviin kuuluu nuorten ohjaaminen ja eri koiraharrastuslajien kouluttaminen sekä leirien yleisestä järjestyksestä vastaaminen. Leiriohjaajalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja kokemusta tai innostuneisuutta nuorten ohjaamisesta. Ensiaputaidot katsotaan eduksi. Ohjaajahaussa etusijalla ovat Etelä-Hämeen kennelpiirin alueen hakijat.

Valituille ohjaajille järjestetään maksuton koulutus 18.5. Riihimäellä, missä perehdytään ohjaajan tehtäviin ja vastuisiin. Koulutuspäivään osallistuminen on leiriohjaajana toimimisen edellytys. Lisää leiriohjaajahausta voit lukea tästä.

Hae leiriohjaajaksi tästä. Leiriohjaajahaku aukeaa perjantaina 1.3. klo 9:00 ja päättyy 15.3.2024.

Leirille on vielä muutama paikka vapaana.

Kesäleirille on vielä muutama paikka vapaana. Leiri on tarkoitettu vuosina 2007–2012 syntyneille nuorille. Tule mukaan tapaamaan muita koirista kiinnostuneita nuoria, oppimaan uutta eri harrastuslajeista ja viettämään mukavaa aikaa koirasi kanssa! Lue lisää leiristä tästä.

Leirin hinta on 210 euroa. Hintaan kuuluu leirin ohjelma koulutuksineen, täysihoito ja vakuutus. Leirille ilmoittautuvan nuoren tulee olla Kennelliiton jäsen. Jälki-ilmoittautumiseen pääset tästä. Jälki-ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 1.3. klo 9:00 ja päättyy, kun paikat ovat täyttyneet, kuitenkin viimeistään 10.3.2023.

Lisätietoa leiristä:
nuoriso@kennelliitto.fi