Nuorten kesäleirin jälki-ilmoittautuminen avataan 1.3. klo 9! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

 

Nuorten kesäleiri järjestetään 8.-12.7.2024. Leiripaikkana kesällä 2024 toimii Koivu ja Kuusi Eräkeskus, osoite Metsäkouluntie 60, 31350 Tammela. Tule mukaan tapaamaan muita koirista kiinnostuneita nuoria, oppimaan uutta eri harrastuslajeista ja viettämään mukavaa aikaa koirasi kanssa!

Leirille ovat tervetulleita kaikki 2007-2012 syntyneet Kennelliiton jäsenet.

Leirillä tutustutaan erilaisiin koiraharrastuslajeihin. Lajeista ei tarvitse olla leirille tullessa aikaisempaa kokemusta.

Yhdellä leiriläisellä tulee olla mukanaan yksi koira, joka voi olla leiriläisen oma tai muu entuudestaan tuttu koira. Mukaan ovat tervetulleita kaiken rotuiset, ja myös monirotuiset koirat. Koiran tulee olla leirin aikana 1–9 vuoden ikäinen, terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Juoksuinen narttu ei voi osallistua leirille. Leirin aikana osallistujat huolehtivat koiristaan itsenäisesti. Koiran tulee siis olla leiriläisen hallittavissa sekä koulutuksissa että niiden ulkopuolella. 

Leiriläiset osallistuvat leirin aikana kaikkeen järjestettyyn ohjelmaan lukujärjestyksen mukaisesti. HUOM! Leirillä on myös koiratonta yhteisohjelmaa, jonka aikana koirien annetaan levätä eli koiria ei voi ottaa mukaan näihin ohjelmiin. Turvallisin tapa jättää koira majoitushuoneeseen (varsinkin jos se ei ole ennalta tuttu huonekavereiden koirien kanssa) lepäämään on tutussa kuljetus- tms. häkissä, johon koira on totutettu etukäteen. 

Leirin hinta on 210 euroa. Leirin hintaan kuuluu leirin ohjelma koulutuksineen, täysihoito ja leiriläisen vakuutus. Ilmoittautumisaika leirille on 12.2.-24.2.2024.


Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita nuoria on vähintään 60. Leirille mahtuu mukaan maksimissaan 85 nuorta koirineen.

Leiri järjestetään yhteistyössä Etelä-Hämeen kennelpiirin kanssa.

lisätietoja: nuoriso@kennelliitto.fi