Tokon PM-kilpailut mittelöitiin Tanskan Århusissa 1.-3.11.2019. Suomalaiset voittivat hopeaa yksilö- ja joukkuekilpailuissa.

Yksilökilpailuissa Oili Huotari ja Tending Breezy sijoittuivat toiseksi pistein 279, Norjan Kristin Gudemin voittaessa kilpailun pistein 281,75. Kolmas sija meni Ruotsin Maria Brandelle, ja neljänneksi tuli Suomen Mari Leiviskä ja Tending Panther.

Joukkuekisassa Suomen joukkue sijoittui niinikään hienosti toiseksi Norjan voittaessa kilpailun. Ruotsi tuli kolmanneksi ja Tanska neljänneksi.

TOKOPM3

Menestyksekkääseen Suomen joukkueeseen kuuluvat seuraavat koirakot: Oili Huotari ja Tending Breezy, Mari Leiviskä ja Tending Panther, Katja Kiviaho ja Saunajaakon Comet, Maiju Ojamies ja Tending Mirage, Satu Taskinen ja Tending Thrill, Niina Sorjonen ja Miklaus Sunbeam, sekä Pipsa Sahman ja Tending Pleasure.

TOKOPM2

- Joukkueen koirista viisi koiraa ovat ensimmäistä vuotta joukkueessa. Mari Leiviskä ja Tending Panther ovat joukkueessa toista kautta, eli melko tuoreella joukkueella oltiin liikkellä, joukkueenjohtaja Pirkko Bellaloui summaa.

TokoPM1

- Kilpailussa oli oikein hyvät puitteet: iso maneesi, jossa oli erinomainen alusta. Harjoittelumaneesi oli aiavan vieressä ja koirille oli loistavat ulkoilumahdollisuudet, kertoo joukkueenjohtaja Pirkko Bealloui.

Kuvat Pete Huotari