Valtakunnallista Koiranpäivää juhlitaan vuosittain 24.4. Tänä vuonna Koiranpäivänä tuodaan esille koiran aktivointia ja koiran kanssa harrastamista koiran ehdoilla, positiivisen kautta.

Koiranpäivä 2021_verkkosivukuva

Koiranpäivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Korostamme pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerromme koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

Kaikki koirat kaipaavat virikkeitä ja toimintaa. Yhteinen harrastaminen koiran kanssa tuo niin koiralle kuin omistajallekin iloa, ja edistää molempien hyvinvointia. Toivotamme kaikki koiranomistajat tervetulleiksi aktiiviseen arkeen koiraharrastajien yhteisössä. Tarjoamme verkossa ja jäsenyhdistystemme kautta tietoa koiraharrastusmahdollisuuksista ja koiran koulutuksesta.

Julkaisemme Koiranpäivän viikolla Kennelliiton verkko-oppimisympäristö Digitassussa Meille tulee koira -kurssin, joka tarjoaa uusille koiranomistajille perustietoa hyvään arkeen uuden perheenjäsenen kanssa.

Koska koronapandemia rajoittaa tänäkin keväänä yleisötapahtumien järjestämistä, jaamme Koiranpäivän aktivointivinkkejä, tietoa ja tunnelmia verkossa. Haastamme kaikki miettimään, miten hyvää elämää koiran kanssa voi jakaa muillekin sosiaalisessa mediassa ja muilla verkkoalustoilla.

Kuka tahansa voi pistää pystyyn Koiranpäivän haasteen muille somessa. Julkaisemme myös Facebook-kehykset, joilla voit osoittaa, että päivä on sinulle tärkeä, ja olet mukana. Jotta Koiranpäivän julkaisut erottuvat, julkaisuissa kannattaa käyttää hashtageja #koiranpaiva, #koiranpaiva2021, #koiranpaivaonmeidanpaiva, #tassuatoiseneteen ja #koiranpaivanvinkki.

Lisää tietoa Koiranpäivästä ja Koiranpäivän materiaalit jäsenyhdistyksille sekä yhteistyökumppaneille löytyvät täältä. Kerromme huhtikuussa tarkemmin Koiranpäivän sisällöstä.

Lisätiedot:

Kennelliiton viestintäpäällikkö
Liisa Suoninen
liisa.suoninen@kennelliitto.fi
puh. 050 320 3897