Koiramessut-viikonloppu tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle 15.-16. joulukuuta 2018 Messukeskuksessa, Helsingissä. Lipunmyynti tapahtumaan on nyt avattu netissä. Paikan päällä voi välttää ruuhkat, kun varautuu ostamalla liput jo ennakkoon.

Jos harkitsee koiran hankintaa, on Koiramessuilla hyvä tilaisuus tutustua eri rotuihin ja keskustella alan asiantuntijoiden kanssa rodun valinnasta ja hyvästä koiran pidosta.

Messuille voi tulla myös silittelemään koiria, sillä paikalla ovat rapsutuksia rakastavat Kennelliiton Kaverikoirat. Messujen yhteydessä järjestettävät Suomen suurimmat koiranäyttelyt kokoavat Messukeskukseen tuhansia koiria yli 300 rodusta. Tämä mahdollistaa tutustumisen lähes kaikkiin Suomesta löytyviin rotuihin.

Koiranomistajalle messut tarjoavat paljon ideoita koiran aktivointiin ja koiraharrastuksiin. Erilaisia lajiesittelyjä on paljon molempina messupäivinä. Lajeista esittelyssä ovat esimerkiksi rally-toko, flyball, nosework ja agidance.

Koiramessuilta löytyy omaa ohjelmaa myös perheen pienimmille. Tänäkin vuonna pidetään lauantaina suosittu lelukoirakilpailu ja sunnuntain uutuutena on karvamatoagility, jonka palkinnot tulee jakamaan Putouksesta tuttu Tanhupallo.

Koiratanssi vetoaa tunteisiin

Tapahtumassa järjestetään koiratanssin Pohjoismaiden mestaruuskilpailut. Lajissa korostuu koiran ja sen ohjaajan saumaton yhteistyö. Musiikin tahtiin tehdyissä ohjelmissa nähdään pitkään harjoiteltuja liikesarjoja ja temppuja. Paikalla ovat kaikki pohjoismaiset huiput, jotka kilpailevat sekä joukkue- että yksilömestaruuksista.

Paikalla yli 100 koira-alan myyjää

Messuilla on mukana yli 100 koira-alan myyjää ja yritystä. Ajankohta sopii hyvin joululahjojen hankintaan ja messuilta onkin mahdollista hankkia kaikki mahdollinen itselleen ja koiralle messutarjoukset hyödyntäen.

Liput
Aikuiset 15 €
Lapset (4-16 v.) 8 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, kriisinhallintaveteraanit 10 €
Perhelippu (max. 2 aikuista ja max. 4 alle 16 v. lasta) 34 €
Kahden päivän lippu, aikuiset 20 €

Ennakkolipunmyynti on nyt avattu Tiketin ja Messukeskuksen verkkokaupoissa.

www.koiramessut.fi - tarkempi messuohjelma julkaistaan pian!