Koiramessut erbjuder mycket att se och uppleva för hela familjen den 15 och 16 december 2018 i Messukeskus, Helsingfors mässcentrum. Biljettförsäljningen till evenemanget har nu öppnats på nätet. Du kan undvika rusningar på mässan genom att köpa dina biljetter på förhand.

Funderar du på att skaffa hund ska du passa på att besöka Koiramessut för att bekanta dig med olika raser och diskutera med hundexperter om valet av ras och god hundhållning.

Du kan också komma på mässan för att klappa hundar – på plats finns Finska Kennelklubbens kompishundar som älskar att bli gosade! I samband med mässan arrangeras Finlands största hundutställningar. Dessa samlar tusentals hundar från mer än 300 raser till Messukeskus och möjliggör att du kan bekanta dig med nästan alla hundraser som finns i Finland.

För hundägare erbjuder mässan massor med idéer för aktivering av hund och olika hundsporter. På båda mässdagarna presenteras flera olika hundsporter, bl.a. rallylydnad, flyball, nose work och AgiDance.

Program finns också för de små i familjen. Också i år hålls den populära tävlingen för leksakshundar och på söndagen besöks mässan av sketchfiguren Tanhupallo som känd från den finska tv-serien Putous.

Hunddans fascinerar

På evenemanget arrangeras nordiska mästerskapen i Freestyle och Heelwork to music. I dessa hundsport betonas det smidiga samarbetet hunden och föraren emellan. I programmen som utförs i takt med musik ses rörelseserier och tricks ekipagen har tränat länge. Hela nordiska toppen finns på plats och tävlar om såväl lag- som individuellt mästerskap.

Över hundra försäljare av hundtillbehör på mässan

På mässan finns över 100 försäljare och företag i hundbranschen. Tidpunkten är perfekt med tanke på julklappsinköp – på mässan kan du utnyttja mässerbjudanden och skaffa allt du behöver för dig och din hund.

Biljetter
Vuxna 15 €
Barn (4–16 år) 8 €
Studenter, pensionärer, beväringar, arbetslösa, krishanteringsveteraner 10 €
Familjebiljett (max. 2 vuxna och max. 4 barn under 16 år) 34 €
Tvådagsbiljett, vuxna 20 €

Förhandsförsäljningen av biljetter har nu öppnats i Tikettis och Messukeskus nätbutiker.

www.koiramessut.fimässprogrammet publiceras snart!

Missing content item.