Samarbetet med våra två huvudsamarbetspartner Agria Djurförsäkring och Hau-Hau Champion bygger på avtal som gynnar oss båda. Samarbetet stöder vår verksamhet och erbjuder också fördelar för våra medlemmar.

Våra huvudsamarbetspartner

Agria logo_350 px

Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring är det enda djurförsäkringsbolaget i Finland som erbjuder heltäckande försäkringar för hundar och katter.

Agria kuva_600 px

Vi samarbetar mångsidigt med Agria Djurförsäkring för att främja hundars hälsa och välmående. Genom Agria erbjuder vi våra medlemmar gratis webbinarier om hundars hälsa och välbefinnande. Genom Finska Kennelklubbens och Agrias gemensamma aktivitetsfond delas årligen ut bidrag i samband med Hundmässan för verksamhet som främjar hundars hälsa och välbefinnande. Agria deltar i Hundmässan och Hunddagen och stöder även junior handling-verksamhet.

Agria Djurförsäkring erbjuder medlemmar i Finska Kennelklubben 10 procent rabatt på sin hundförsäkring. Uppfödarmedlemmar i Finska Kennelklubben får en gratis Agria Valp livförsäkring när de gör en valpanmälan i Omakoira-tjänsten.

Kennelklubbens samarbetspartner Agria Djurförsäkring erbjuder en avgiftsfri Agria Valp Liv-gruppförsäkring för valpar som registreras i Finska Kennelklubben.

Mer information om förmåner hittar du här
 

Hau-Hau Champion_350 px

Hau-Hau Champion

Hau-Hau Champion är det mest kända hundmatsmärket i Finland, vars foder har smakat gott i finska hundars matskålar sedan 1955.

Hau-Hau-Champion_600 px

God mat är varje hunds rättighet. Därför vill Hau-Hau se till att hundens måltider är så enkla som möjligt mitt i vardagen. Bakom det utmärkta förhållandet mellan pris och kvalitet hos produkterna ligger Hau-Haus egen produktutveckling, passion för bättre hundmat och årtionden av erfarenhet av djurfoder och näring.

Hau-Haus produkter är alltid vetefria och innehåller mycket högkvalitativt animaliskt protein. Det finns också helt spannmålsfria alternativ i alla Hau-Haus produktsortiment. Det breda utbud inkluderar torr- och våtfoder, tuggben och godsaker. Du kan enkelt hitta produkterna i dagligvaruaffärer.

Sommaren 2023 har Hau-Hau Champion öppnat sin egen fabrik i Birkaland, där man tillagar köttig och välsmakande finsk hundmat för finska hundars behov. I framtiden planeras nya förmåner för medlemmar i Finska Kennelklubben. Våra medlemmar informeras om saken senare.