Det erbjuds grund- och fortsatt utbildning av många slag för uppfödare och personer som verkar inom olika hundsporter, samt fördjupande utbildning för funktionärer i kenneldistrikt.

Kursutbudet byggs som bäst även i Kennelklubbens digitala lärmiljö Digitassu.

Utbildningar

Årligen arrangeras utbildningshelgen Agria KoiraExpo, som är öppen för alla medlemmar. Programmet utgörs av en omfattande översikt på hundvärlden. I programmet har hänsyn tagits till såväl funktionärer i kenneldistrikt och hundsportföreningar som vanliga hundintressenter.

Kurser

Kenneldistrikt arrangerar varje år flera kurser för olika målgrupper. Ansvariga för kursernas genomförande är distriktsutbildare, som är erfarna hundmänniskor. Du hittar distriktsutbildarnas kontaktuppgifter här.

I kenneldistrikt arrangeras bland annat följande kurser:

  • Grund- och fortsättningskurs för uppfödare
  • Grundkurs för provfunktionärer
  • Grundkurs för överdomare
  • Grundkurs för id-märkare
  • Kursen Hunduppfödning idag

Information om kommande kurser hittar du i Kennelklubbens eventkalender och i tidskriften Koiramme – Våra hundar. Kontakta ditt distrikt för att få information om övriga kurser som arrangeras i distriktet.

I listan nedan hittar du utbildningar för funktionärer och medlemmar som arrangeras av Kennelklubbens kansli.

Bekanta dig även med kurser i kompis- och läshundsverksamheten samt evenemang inom ungdomsverksamheten under länkarna nedan:

Utbildningar för funktionärer och medlemmar

9.3.2023 | klo 18—19
Agria-webinaari
Webinaari

Kennelliitto ja Agria eläinvakuutus järjestää yhdessä kaikille avoimen, maksuttoman webinaarin aiheella Koirien tavalliset nivelongelmat: oireet, diagnosointi, hoito. Webinaari on ensimmäinen yhteensä seitsemästä vuoden 2023 aikana järjestettävästä Agria-webinaarista.

Webinaarissa ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Esa Eskelinen käsittelee nuoren koiran kasvuun ja nivelten kehitykseen liittyviä ongelmia. Luennolla käydään läpi myös näiden diagnostiikkaan käytettävien kuvausmenetelmien edut ja rajoitteet. Lisäksi webinaarissa esitellään koiran olkanivelen tavallisimmat ongelmat.

Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on keskusteluosio, jossa syvennytään muutamiin aiheisiin tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Agria Eläinvakuutuksen maajohtaja Heidi Elomaa.

Webinaarista tehdään tallenne, joka on katsottavissa rajoitetun ajan webinaarin jälkeen. Huomioithan, että tallenne on nähtävissä vain webinaariin ilmoittautuneille.

ILMOTTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Lisätietoja webinaarista: koulutus@kennelliitto.fi

23.3.2023
Hyötykoiraseminaari
Hämeenlinna

Kennelliitto järjestää vuosittaisen hyötykoiraseminaarin Hämeenlinnassa 23.3.2023. Tapahtuma on suunnattu hyötykoiratahoille.

Tapahtuman kohderyhmä saa henkilökohtaiset kutsut tapahtumaan lähempänä.

25.3.2023
Kasvattajapäivä
Jyväskylä

Kennelliiton kasvattajatoimikunta järjestää kasvatajapäivän lauantaina 25.maaliskuuta Scandic Jyväskylä Stationissa. Päivä on ensimmäinen kahdesta vuoden 2023 aikana järjestettävästä kasvattajapäivästä. Vuoden toinen kasvattajapäivä järjestetään syksyllä pääkaupunkiseudulla. Tapahtuma on suunnattu kasvattajille ja kasvattamisesta kiinnostuneille.

Kasvattajapäivässä on luvassa luentoja muun muassa Kennelliiton uudesta koirarekisteriohjeesta ja käyttäytymisen jalostustarkastuksesta.

Mitkä ovat tyypillisimpiä asioita, joihin Kennelliitosta kysytään apua koskien kauppa- ja sijoitussopimuksia? Mikä on käyttäytymisen jalostustarkastus ja miten voit käyttää sitä hyväksi jalostusvalintojesi apuna? Tule päivittämään osaamistasi sekä kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Tutustu koko ohjelmaan tästä!

Osallistumismaksu tapahtumaan on 35 €.

Maksu sisältää runsaan aamu- ja iltapäiväkahvin sekä buffet lounaan. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumsen yhdeydessä.

Hotellin yhteydessä on maksullinen 80 paikkainen ulkopysäköintialue sekä 19 paikkainen pysäköintihalli. Pysäköintihallista löytyy 4 sähköauton latauspistettä. Löydät pysäköinnin hintatiedot tästä.

29.3.2023 | klo 18—19
Agria-webinaari
Webinaari

Kennelliitto ja Agria eläinvakuutus järjestää yhdessä kaikille avoimen, maksuttoman webinaarin aiheella Vakuutusyhtiön korvausperusteet eläinlääkärin näkökulmasta. Webinaari on toinen yhteensä seitsemästä vuoden 2023 aikana järjestettävästä Agria-webinaarista.

Webinaarissa ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Seppo Juntunen käsittelee käsittelee muutamien erikoistapauksien korvausperiaatteita eläinlääkärin näkökulmasta.

Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on keskusteluosio, jossa syvennytään muutamiin aiheisiin tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Agria Eläinvakuutuksen myyntipäällikkö Jan Waronen.

Webinaarista tehdään tallenne, joka on katsottavissa rajoitetun ajan webinaarin jälkeen. Huomioithan, että tallenne on nähtävissä vain webinaariin ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen on auki 9.-28.3.2023

Lisätietoja webinaarista: koulutus@kennelliitto.fi

31.3.-1.4.2023
Kennelpiirien neuvottelupäivät
Vantaa

Kennelliitto järjestää 31.3.-1.4.2023 Vantalla kennelpiirien neuvottelupäivät.

Tapahtuma on suunnattu kennelpiireille. Kohderyhmä on saanut henkilökohtaiset kutsut tapahtumaan. Kutsu sisältää tapahtuman tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumisen.