Kennelliiton uudet vakiosopimuslomakkeet on julkaistu verkossa. Kasvattajille järjestetään torstaina 25.3.2021 kello 18 webinaari vakiosopimuslomakkeista. Webinaariin ehtii vielä ilmoittautua mukaan.

Vakiosopimuslomakkeiden perusajatus on turvata molemmille osapuolille koiran kaupassa kohtuulliset sopimusehdot ja ehkäistä ennalta mahdollisimman tehokkaasti sopimuksista syntyviä mahdollisia kiistoja niin, ettei sopimuksia tarvitse tulkita jälkikäteen.

Uudet vakiosopimuslomakkeet tulevat voimaan 1.4.2021. Vanhoja vakiosopimuslomakepohjia voi käyttää vielä tämän vuoden loppuun saakka. Vanhat lomakkeet löytyvät täältä ja uudet lomakkeet täältä.

Kennelliiton maksuttomaan kasvattajawebinaariin 25.3.2021 voi ilmoittautua keskiviikkoon 24.3.2021 saakka täältä. Webinaarin pitää Kennelliiton vakiosopimuslomaketyöryhmän jäsen, kuluttajaoikeuden juristi Tuula Sario. Webinaarista tehdään tallenne, jonka voi kuunnella vielä kahden viikon ajan webinaarin jälkeen.

Webinaarissa käydään läpi seuraavat uudet vakiosopimuslomakkeet:

  • Sopimus koiran kaupasta
  • Sijoitussopimus narttukoirasta
  • Sijoitussopimus uroskoirasta
  • Sopimus jalostusoikeuden käytöstä
  • Sopimus koiran astutuksesta

Kasvattajille järjestetään webinaarit myös kevään lopulla ja syksyn alussa. Näistä tiedotetaan lisää, kun webinaaripäivät ovat tiedossa. Tulevista webinaareista saa tietoa myös Kurssit ja koulutukset-verkkosivulta.

Lisätiedot

koulutus@kennelliitto.fi
(webinaariin liittyvät kysymykset)

Kennelliiton kasvattajatoiminnan ja vakiosopimuslomaketyöryhmän jäsen
Vesa Lehtonen
vesa.lehtonen@kennelliitto.fi
puh. 050 599 9838

Kennelliiton kasvattajatoimikunnan puheenjohtaja
Tuula Laitinen
tuula.laitinen@kennelliitto.fi
puh. 050 430 3229