Kennelliiton kasvattajatoimikunta järjestää kasvattajapäivän lauantaina 15. kesäkuuta Scandic Parkissa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään viidennen kansainvälisen koiran terveystyöpajan - International Partnership for Dogs – yhteydessä ja sen myötä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada luennoitsijoiksi koiramaailman tieteentekijöitä.

Kasvattajapäivä järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa hybriditapahtumana, joten voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Scandic Parkissa tai suoraan kotisohvalta.

Kasvattajapäivä on suunnattu kasvattajille ja kaikille koirankasvatuksesta kiinnostuneille.

Tapahtuman ohjelma

13.00–13.15 Tilaisuuden avaus Molli Nyman, Kennelliiton kasvattajatoimikunnan puheenjohtaja ja hallituksen jäsen 
13.15–14.15 Will dog breeds as we know them today soon be a thing of the past? Peter Sandøe, professor, University of Copenhagen, Department of Veterinary and Animal Sciences
14.15–15.00 The relationships between dog breeds Heidi G. Parker, Ph.D., National Human Genome Research Institute of U.S. National Institutes of Health
15.00–15.30 Kahvitauko
15.30–15.45 Koirien hyvinvointityöryhmän esittely Molli Nyman ja Sari Laitinen, Kennelliiton koirien hyvinvointityöryhmän jäsenet
15.45–16.45 Tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koira – mitä otan huomioon jalostuksessa? Katriina Tiira, FT, biologi ja eläinten käyttäytymistutkija
16.45–17.00 Tauko
17.00–18.00 Kennelliiton teemavuosi korostaa koiran terveyden ja hyvinvoinnin merkitystä. Miten terveys ja hyvinvointi tulisi ottaa huomioon tulevaisuuden kasvatustoiminnassa? Kirsi Sainio, dosentti, Kennelliiton jalostustieteellisen toimikunnan puheenjohtaja ja hallituksen jäsen

Kaikki luennoitsijat luennoivat tapahtumapaikalla.

Huomioithan, että luentokieli vaihtuu aiheiden mukaisesti. Luennoilla tai tallenteissa ei ole suomenkielistä tulkkausta tai tekstitystä.

Lähiosallistuminen paikan päällä

Lähitapahtumapaikka Scandic Park (Mannerheimintie 46) sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten paikalle voi saapua niin autolla kuin julkisilla.

Mielenkiintoisten luentojen lisäksi lähiosallistujat saavat Kennelliitton yhteistyökumpanilta Hau-Hau Championilta osallistumislahjat sekä pääsevät nauttimaan runsaasta iltapäiväkahvitarjoilusta. Iltapäiväkahvi sisältää: Terveellistä pikkupurtavaa (mm. hedelmiä, hedelmäsalaattia, dippivihanneksia, dippejä), makeita leivonnaisia ja muita herkkuja (mm. kakkuja ja piirakkaa) sekä pientä suolaista ja raikkaita makuvesiä. Kaiken kruunaa vielä koko tapahtuman ajan tarjolla oleva kahvi/tee -tarjoilu.

Hotellin yhteydestä löytyy maksullinen parkkihalli (sisäänajo Dunckerinkadulta). Katso ajo-ohjeet hotellille tästä.

Pysäköintihalli ei ole esteetön, mutta hotellin sisäänkäynnin läheisyydessä on kaksi maksutonta esteetöntä pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallissa ajoneuvojen maksimikorkeus on 1,80 m. Pysäköintihallista löytyy kolme (3) sähköautonlatauspistettä. Näet pysäköinnin hinnat hotellin pysäköinti -sivulta.

Mikäli hotellin pysäköintihalli on täynnä, on hotellin välittömässä läheisyydessä P-Töölö - pysäköintihalli, jossa on tilaa 810 autolle. Sisään- ja ulosajo tapahtuu osoitteessa Töölönkatu 23. Näet voimassa olevan pysäköintihinnaston tästä.

Live-lähetys sekä tallenne

Live-lähetys näkyy selainpohjaisella tapahtuma-alustalla. Alusta toimii kaikilla moderneilla päätelaitteilla suoraan selaimella ilman erillisen sovelluksen asentamista. Alusta on optimoitu toimimaan tietokoneella kuin myös kaikilta mobiililaitteilta. Suositellut selaimet ovat Chrome, Firefox, Safari ja Edge.

Etäosallistujilla on mahdollisuus lähettää yleisökysymyksiä luennoitsijoille sivulla olevan viestiketjun kautta. Sivustolla on myös lähetyksen aikana INFO/HELP! -chat teknisen tuen ongelmatilanteisiin.

Luennoista tehdään tallenne joka toimitetaan osallistujille viimeistään 7 vuorokauden kuluttua tapahtumasta. Tallenne on katsottavissa tapahtuma-alustalla kolmen (3) kuukauden ajan julkaisuista.

Huom! Linkki live-lähetykseen sekä tallenteeseen toimitetaan sähköpostitse kaikille osallistujille huolimatta siitä, oletko ilmoittautunut etä- tai lähitapahtumaan.

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Osallistuminen lähitapahtumaan, jäsen 35 € (Hinta 15.5. asti 30 €)
Osallistuminen etätapahtumaan, jäsen 25 €

Osallistuminen lähitapahtumaan, ei-jäsen 45 €
Osallistuminen etätapahtumaan, ei-jäsen 35 €

Tarjous Kennelliiton jäsenille. Jos ilmoittaudut lähitapahtumaan viimeistään keskiviikkona 15.5., saat 5 € alennuksen osallistumismaksusta!

✔ Osallistumismaksu lähitapahtumaan sisältää luennot, runsaan iltapäiväkahvin, pääsyn tapahtuma-alustalle seuraamaan live-lähetystä sekä kolmen (3) kuukauden katseluoikeuden tallenteisiin tapahtuman jälkeen. 
✔ Osallistumismaksu etätapahtumaan sisältää pääsyn tapahtuma-alustalle seuraamaan live-lähetystä sekä kolmen (3) kuukauden katseluoikeuden tallenteisiin tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautuminen Kennelliiton jäsenille
Ilmoittautuminen ei-jäsenille

Ilmoittaudu lähitapahtumaan viimeistään perjantaina 31.5.2024.
Ilmoittaudu etätapahtumaan viimeistään torstaina 13.6.2024.

Kaksi tapahtumaa, yksi hinta - 5th International Dog Health Workshop 13.-15.6. ja Kasvattajapäivä 15.6.

Koska kasvattajapäivä järjestetään viidennen kansainvälisen koiran terveystyöpajan - International Partnership for Dogs – yhteydessä tarjoamme nyt Kennelliiton jäsenille mahdollisuutta osallistua yhdellä lipulla molempiin tapahtumiin. Ostamalla yhdistelmälipun molempiin tapahtumiin säästät osallistumismaksuissa.

KOMBO-lippu sisältää:
✔ Osallistumisen paikan päällä Scandic Parkissa 5th International Dog Health Workshop tapahtumaan 13.-15. kesäkuuta. Osallistumismaksu sisältää: luennot, lounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Osallistumismaksu ei sisällä 14.6. järjestettävää juhlaillallista.
✔ Osallistumisen paikan päällä Scandic Parkissa Kasvattajapäiville 15. kesäkuuta. Katso ylempää mitä lähiosallistumismaksu sisältää.

KOMBO-lippu maksaa 175 € (säästät jopa 59 € ostamalla KOMBO-lippu tapahtumaan)

KOMBO-lipun saat ostettua vain tästä. Lippu on ostettavissa 29.4.(klo 14.00)–31.5. aikavälillä.

Lisätietoja 5th International Dog Health Workshop tapahtumasta löydät tästä. Tarkemman aikataulun löydät täältä.

Kysymykset ja lisätietoja: koulutus@kennelliitto.fi