Huippu-urheilijan arki on kurinalaista treenaamista, tankkaamista ja palautumista. Läsnä on alati epävarmuus tulevasta, urheilussa kun mikään ei ole taattua. Muulle elämälle ei jää aikaa, ellei se tapahdu kotona tai kodin ympäristössä. Minulle koirat tuovat virkistävää tasapainoa elämään ja huoltavat samalla mielenterveyttä. Kohtaamiset koirien omistajien kanssa tuovat tietyllä tavalla yksinäiseen urheilijaelämään iloa ja sisältöä, kirjoittaa Annimari Korte Kennelliiton kohtaamisten teemavuoden blogissa.

Huippu-urheilijan suurin intohimo ja elämän prioriteetti on urheilu. Elämässä on kuitenkin tärkeää olla muutakin sisältöä, itse rakastan koiriani yhtä intohimoisesti kuin urheilen, Korte kertoo.

Haaveilu, unelmointi, koirista ja koiraurheilusta puhuminen ovat auttaneet pitämään balanssia yllä huippu-urheilijan elämässä, jossa kaikki keskittyy urheiluun ja tapaa ihmisiä vain urheilun parista. Kohtaamiset koiraihmisten kanssa ovat tuoneet minulle paljon iloa ja apua, tulevaisuuden suunnitelmia ja unelmia. Olen löytänyt elämääni toisenkin intohimon, hän kertoo.

Annimari Kortteen blogikirjoituksen voi lukea täältä.

Tutustu myös muihin teemavuoden blogikirjoituksiin täällä.