Kun tiedät, minkä nimistä dokumenttia olet etsimässä, voit aloittaa kirjoittamaan dokumentin nimeä ylimpään hakukenttään. Kun painat näppäimistöstä Enter tai klikkaat painiketta Hae, sinulle näytetään kirjoittamallasi hakusanalla löytyviä dokumentteja otsikolla Lomakkeet hakutermillä xxx.

Hakukentän alapuolelle tulee ehdotuksia dokumenteista, joiden nimessä esiintyy haettu yhdistelmä kirjaimia, jotka hakukenttään on kirjoitettu, sitä mukaa, kun sanaa kirjoitat. Jos ehdotuksista löytyy juuri se dokumentti, jota haluat tarkastella, voit klikata sen nimilinkkiä ehdotuslistalla ja sinulle näytetään hakusivulla otsikon Hausta valitsemasi lomake: -otsikon alla kyseiset dokumentit.

kuvakaappaus hakukentän ennakoivasta hausta

Dokumentista voi olla eri versioita. Silloin sinisellä kirjoitetun dokumentin nimen alla lukee Muut versiot. Tätä klikkaamalla näet esimerkiksi aikaisemmat versiot dokumentista. Voit tarkastella dokumenttia klikkaamalla sen nimeä.

Jos dokumentista on olemassa versio jollain toisella kielellä, voit tarkastella tätä versiota klikkaamalla haluamaasi lippukuvaketta.

Kuvakaappaus dokumentista

Jos dokumentin voi ladata, hakutuloksissa on nimen vasemmalla puolella ikoni, joka kertoo tämän

Ladattava lomake

Jos dokumentin voi täyttää sähköisesti ja tallentaa, hakutuloksissa on nimen vasemmalla puolella ikoni, joka kertoo tämän.

Sähköisesti täytettävän dokumentin ikoni

Lomakkeet aihealueittain- tai Säännöt ja ohjeet aihealueittain -tiputusvalikosta voit valita näytettäväksi aiheen mukaisesti jaotellut dokumentit. Valittuasi tiputusvalikosta aihealueen, jota haluat tarkastella, sinulle tulee näkyviin lisää rajausvaihtoehtoja kyseisen aihealueen sisällä. Ne rajaavat näytettäväksi dokumentit tarkemman rajauksen mukaisesti.

Lomakkeet kohderyhmittäin -tiputusvalikossa voit valita eri kohderyhmille tarkoitettuja dokumentteja. Kun olet valinnut haluamasi kohderyhmän, hakutulokset rajataan valinnan mukaisesti.

Tyhjennä hakuvalinnat -tekstiä klikkaamalla saat nollattua tiputusvalikoiden rajausvalinnat.

kuvakaappaus aihealuetiputusvalikosta
Kuvakaappaus aihealueen lisärajauksista