Kennelliiton hallitus hyväksyi kokouksessaan 18.8.2022 muutosesityksen kokeiden, kilpailujen ja kurssien määräaikaisilmoituksiin. Ohjeen uusi nimi on Ohje määräaikaisilmoituksista. Uuden ohjeen oli alun perin tarkoitus tulla voimaan 1.1.2023, mutta hallitus aikaisti ohjeen voimaantuloa. Uusi Ohje määräaikaisilmoituksista tulee voimaan 19.8.2022.

Dokumentista löytyvät aikataulut kokeiden ja kilpailuiden anomiseen sekä kurssien anomusten tekemiseen. Dokumentista löydät myös tietoa Kennelliiton myöntämien SM-kilpailuiden ja edustusjoukkueiden otteluavustusten anomisen aikataulusta.

Uudessa ohjeessa kennelpiireiltä anottavien kokeiden anomisaikaan on tullut muutos kokeiden pitoaikojen päivämäärien osalta. Kennelpiireillä on myös mahdollisuus myöntää kokeita lyhennetyllä anomisajalla. Lyhennetyllä anomisajalla kennelpiiriltä anottavat kokeet voidaan anoa aikaisintaan kuusi viikkoa ja viimeistään kaksi viikkoa ennen koetta. Myös SM-kokeiden ja niiden valintakokeiden sekä maaotteluiden anomisaikoihin on tullut muutos.

 Uusi Ohje määräaikaisilmoituksista löytyy täältä.