royal canin webinar agenda

Royal Canin järjestää yhteistyössä kansainvälinen kennelunioni FCI:n kanssa 11.-12.5.2021 Pro Experts Forum -webinaarit kasvattajille ja rotujärjestöille. Webinaarien kieli on englanti.

Kasvattajille järjestetään keskiviikkona 12.5. kello 15 Suomen aikaa alkava kaksituntinen webinaari. Be the change -webinaari tarjoaa kasvattajille tietoa siitä, millaisia odotuksia pennunostajilla on, ja miten kohdata nämä odotukset sekä miten kasvattajat voivat jakaa tietoa omasta rodustaan ja kasvatustyöstään. Webinaarin päätteeksi on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Lisätietoa webinaarista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

Rotujärjestöille ja -yhdistyksille järjestetään kolme kahden tunnin mittaista webinaaria. Ensimmäiset webinaarit otsikolla Be proactive järjestetään tiistaina 11.5. kello 11 ja kello 13 Suomen aikaa. Ne tarjoavat tietoa siitä, miten rotujärjestöt ja -yhdistykset voivat kehittää asiantuntemustaan koiranjalostuksesta ja hyödyntää erilaisia digitaalisia ratkaisuja tiedonhankinnassa sekä mm. hyödyntää DNA-testejä.

Kolmas webinaari järjestetään keskiviikkona 12.5. kello 15. Sen sisältö on sama kuin kasvattajille järjestettävässä Be the change -webinaarissa.

Lisätietoa webinaareista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.