Haluatko olla mukana vaikuttamassa koiraharrastukseen ja sen tulevaisuuteen Suomessa?

Haemme toimistoomme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen osastopäällikköä, joka toimii järjestöosaston esimiehenä. Järjestöosastolla työskentelee 15 henkilöä. Osasto avustaa Kennelliiton hallituksen alaisia toimikuntia koiraharrastuksiin sekä koirien terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän päätöksenteon valmistelussa ja toteuttamisessa Kennelliiton strategian mukaisesti.

Järjestöosaston päällikkö vastaa osaston toiminta- ja taloussuunnitelmasta. Hän kehittää yhteistyötä Kennelliiton eri toimijoiden, rotujärjestöjen ja koiraharrastusyhdistysten sekä ulkopuolisten yhteistyökumppanien kanssa. Työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Edellytämme hakijalta
- vahvaa järjestötyön tuntemusta
- hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja
- laajaa koiraharrastuksen, kennelorganisaation ja toimialan tuntemusta
- viestintätaitoja
- halua vaikuttaa toimialan kehittämiseen.

Työkokemus vastaavista tehtävistä, esimieskokemus ja soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä on hyötyä myös sujuvasta kielitaidosta.

Haemme tehtävään henkilöä, joka sitoutuu Kennelliiton arvoihin ja toimintatapoihin, ja jolla on kyky innostaa ja kannustaa henkilöstöä työssään. Arvostamme positiivista, rakentavaa työotetta ja taitoa muutosjohtamiseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 11.3.2019 mennessä osoitteeseen Suomen Kennelliitto ry / Markku Mähönen, Kamreerintie 8, 02770 Espoo tai sähköpostitse osoitteeseen rekry(at)kennelliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen, puhelin 09 887 300 tai 050 511 1998.

Työhaastattelut tehtävään pidetään maaliskuun aikana. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry on valtakunnallinen koira-alan asiantuntijajärjestö, joka täyttää tänä vuonna 130 vuotta. Liiton jäseninä on lähes 2 000 koiraharrastusyhdistystä ja noin 146 000 henkilöjäsentä. Kennelliitto-konsernissa on noin 70 työntekijää ja konsernin kokonaistuotot ovat yli 13 miljoonaa euroa.