Kennelliiton valtuuston kevätkokous järjestetään ylimääräisenä kokouksena sunnuntaina 22. marraskuuta. Samana päivänä tämän kokouksen perään järjestetään valtuuston syyskokous. Molemmat kokoukset ovat etäkokouksia.

Tänä poikkeusvuonna Kennelliiton kevätvaltuustoa ei saatu koronatilanteen vuoksi pidettyä toukokuun lopulla.

Kennelliiton valtuuston jäsenille on lähetetty 23. lokakuuta sähköpostilla kutsut molempiin etäkokouksiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä molempiin kokouksiin on perjantaina 13. marraskuuta kello 16 mennessä. Kokouskutsujen mukana on lähetetty tarkat ohjeet ilmoittautumisista.

Jos kokouskutsu ei ole löytänyt oikeaan osoitteeseen, kannattaa katsoa, ettei se ole mennyt roskapostikansioon. Valitettavasti etenkin Googlen gmail-postissa voi näin käydä. Jos kutsu ei ole tullut perille, kannattaa myös tarkistaa Omakoira-palvelusta, että sinne on varmasti merkitty oikea sähköpostiosoite.

Jos kutsua ei ole tullut, voi olla yhteydessä Maarit Nordströmiin, maarit.nordstrom@kennelliitto.fi.

Valtuustolle seminaari 21. marraskuuta aamupäivällä

Lauantaina 21. marraskuuta järjestetään kello 10‒12 etäyhteyksin valtuustoseminaari, jossa avataan lyhyesti kokouksiin tulevia asioita ja Kennelliiton hallitus vastaa valtuutettujen kysymyksiin. Tästä seminaarista on tulossa valtuutetuille tarkemmat ohjeet.

Valtuustoseminaari toimii myös sunnuntain etäkokouspäivän harjoituksena. Seminaariin pyydetään sähköiset ilmoittautumiset samalla tavalla kuin varsinaisiin valtuuston kokouksiin.

Kennelliitto lähettää valtuustoseminaariin osallistuville tarkemmat ohjeet.