Suomen Kennelliitto ja Mars Finland Oy ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan vuosille 2022–2024. Sopimuksen piiriin kuuluvat jo aiemmin mukana olleet Kennelliiton kaverikoirat ja nuorisotoiminta poislukien Junior handler -toiminta sekä uutena tulokkaana Kennelliiton lukukoirat. Mars Finlandin tuotemerkkinä koiranruoka-alalla toimii Pedigree.

Mars Multisales North Europen Dog Mainmeal Portfolio and Media Manager Egle Armoniene pitää yhteistyön jatkoa hienona asiana.

- Mars Finland ja Pedigree ovat ylpeitä saadessaan jatkaa yhteistyötä Kennelliiton kaverikoirien ja nuorisotoiminnan parissa ja hienoa, että saamme nyt myös Kennelliiton lukukoirat mukaan yhteistyön piiriin. Olemme iloisia, että saamme jatkaa tätä pitkäkestoista yhteistyötä Kennelliiton kanssa ja sitä kautta vaikuttaa nuorison ja yleisesti yhteiskunnan hyvinvointiin.

Egle Armoniene, Mars Multisales North Europe
Olemme kiitollisia, että saamme olla mukana tukemassa lämminhenkistä toimintaa, joka tuottaa iloa ihmisille, sanoo Egle Armoniene.

Mars Finlandilla aktiviteeteista ja tuotekoulutuksista vastaa tuttuun tapaan PetCare activity specialist Pia Oilinki.

Pia Oilinki
Pia Oilinki

Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Lehkonen on iloinen yhteistyön jatkosta.

- Hienoa, että saamme jatkaa pitkäkestoista yhteistyötä Mars Finlandin kanssa nuoriso- ja kaverikoiratoiminnan sekä nyt myös lukukoiratoiminnan parissa. Kaveri- ja lukukoiratoiminta ovat jatkuvasti kasvattaneet suosiotaan ilmestyttyään Kennelliiton harrastuskenttään. Toivomme, että yhteistyön jatkon myötä niin kaverikoira- ja lukukoiratoiminta kuin nuorisotoimintakin jatkavat kasvuaan.

Kennelliiton kaverikoiratoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa koira tuo iloa, elämyksiä ja läheisyyttä ihmisille, joilla ei ole omaa koiraa. Voit lukea lisää kaverikoirista täältä.

Kennelliiton lukukoirien tehtävänä on kuunnella lukijaa ja olla läsnä. Lukukoiralle lukemisen tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan. Lue lisää Kennelliiton lukukoirista täältä.

Suomen Kennelliitto järjestää monipuolista toimintaa nuorille koiraharrastajille. Lue lisää Kennelliiton nuorisotoiminnasta täältä.

Pedigree tuotteiden takana on lemmikkieläinten ravitsemuksen edelläkävijä WALTHAM®. WALTHAM Centre for Pet Nutrition on tehnyt myös mittavaa tutkimusta ihmisen ja eläimen vuorovaikutuksesta, jota todistaa yli 1700 julkaisua. WALTHAM® toimii yhteistyössä maailman johtavien tieteellisten laitosten kanssa tukeakseen Mars Petcare:n visiota luoda parempi maailma lemmikkieläimille. Mars Petcare –tuotemerkkejä ovat WHISKAS®, PEDIGREE®, NUTRO®, TRILL®, CESAR®, SHEBA®, KITEKAT®, DREAMIES ™ ja Royal Canin.

Lisätietoa sopimuksesta:

Kirsi Salmijärvi
Osastopäällikkö, KV- ja tapahtumaosasto, Yhteistyökumppanuudet
kirsi.salmijarvi@kennelliitto.fi
puh. 09 8873 0237