Kennelliiton hallitus myönsi kokouksessaan 17.6.2021 Brasilianterrieri – Fox Paulistinha ry:lle ja Suomen Broholmeryhdistys ry:lle rotuyhdistyksen statuksen.

Brasilianterrieri – Fox Paulistinha ry on perustettu huhtikuussa 2002. Yhdistys on hyväksytty Kennelliiton jäseneksi syyskuussa 2005. Yhdistys on toiminut vaaditut viisi vuotta Suomen Kennelliitto ry:n ja rotujärjestön alaisena kerhona.

Suomen Broholmeryhdistys ry on perustettu tammikuussa 2007. Yhdistys on hyväksytty Kennelliiton jäseneksi kesäkuussa 2015. Yhdistys on toiminut vaaditut viisi vuotta Suomen Kennelliitto ry:n ja rotujärjestön alaisena kerhona.

Rotuyhdistyksen tehtävänä on edistää edustamiensa rotujen jalostusta ja rotujen harrastamista. Rotuyhdistys on oman rotunsa rotujärjestön ja kotipaikkakuntansa kennelpiirin jäsen.

Lisätietoa rotuyhdistykseksi hakemisesta löytyy täältä.

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Afgaaninvinttikoira
Hakeminen rotujärjestöksi tai rotuyhdistykseksi Lue lisää