Suomen joukkue menestyi hienosti tottelevaisuuskokeen Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Tanskan Herningissä 30.10.–1.11.2015. Joukkuekilpailussa Suomi voitti kultaa ja yksilökilpailun hopean vei Oili Huotari ja bordercollie Tending Occult.

Yksilökilpailussa ensimmäiseksi tuli Tanskan Miriam Sondergaard ja bordercollie Casey pistein 284,25. Oili Huotari ja bordercollie Tending Occult voittivat hopeaa pistein 278,75. Pronssimitali meni Norjaan Hege Johnsenille ja bordercollie Myrullen’s Lillille 278,25 pisteellä.

Oili Huotarin lisäksi Suomen joukkueessa kilpailivat Christa Enqvist-Pukkila ja bordercollie Tending Able Tiger (4. sija ja 275 p.), Jessica Svanljung ja bordercollie Tending Knight (264 p.), Katja Kiviaho ja bordercollie Tending Airborne (264 p.), Heidi Pesonen ja bordercollie Tending Outshine (258p.) sekä Riitta Kivimäki ja bordercollie Somollis Tikka (253p.).

Varakoirakkona olleet Hanna-Mari Ikonen ja bordercollie Borderness Just Tosi saivat ykköstuloksen ja sijoittuvat sijalle 12. Joukkueenjohtajana toimi Pirkko Bellaoui.

Joukkuekilpailussa toiseksi tuli Tanska ja kolmanneksi Norja.