Haemme Suomen Kennelliittoon avustavaa lakimiestä. Tehtävään voi hakea 16.2.2024 saakka.

Oletko sinä etsimämme henkilö avustavan lakimiehen tehtäviin?

Haemme avustavaa lakimiestä osaksi noin 32 henkilön asiantuntijaorganisaatiotamme.

Avustavana lakimiehenä huolehdit tietosuoja ja -turvaohjeistuksesta ja niihin liittyvästä koulutusaineistosta yhteistyössä osastojen ja tietosuojasta vastaavan kanssa. Annat yhdistysjäsenille yleisneuvontaa yhdistystoiminnasta sekä koiran kauppaan ja sijoitukseen liittyvää neuvontaa henkilöasiakkaille. Valmistelet yhteistyössä toimikuntien kanssa juridista osaamista edellyttäviä asioita. Tarvittaessa avustat lakimiestä sopimus- ja muiden juridisten asioiden valmistelussa sekä asiakirjojen tuottamisessa.

Tehtävässä toimit yhteistyössä erityisesti ICT-tiimin, toimikuntien, hallinto-osaston ja lakimiehen kanssa. Raportoit työssäsi toiminnanjohtajalle.

Hakijalta edellytetään ylempää oikeustieteellistä tutkintoa ja kokemusta tietosuojalainsäädäntöön sekä yhdistys- ja sopimusoikeuteen liittyvien tehtävien hoitamisesta.

Edellytämme myös hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Erinomaisen suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamisesi on sujuvaa ja ruotsin kielen taito on eduksi. Kykenet itsenäiseen, vastuulliseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Haluat oppia erilaisten järjestelmiemme käytön tehtäviesi hoitamiseksi. Koiratoimintaan liittyvä tausta tai osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä järjestö- ja koira-alalla asiantuntijana, kilpailukykyiset työsuhteen edut ja mukavan työyhteisön. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Kennelliiton toimisto sijaitsee tällä hetkellä Espoon keskuksessa. Olemme muuttamassa kesän aikana uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle. 

Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Tehtävää on mahdollista muokata ja laajentaa osaamisesi ja kykyjesi mukaan. 

Hae tehtävään 16.2.2024 mennessä

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 16.2.2024 mennessä osoitteeseen rekry@kennelliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen, puh. 050 511 1998.

Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry on valtakunnallinen koira-alan asiantuntijajärjestö, joka on perustettu vuonna 1889. Liiton jäseninä on noin 2 000 koiraharrastusyhdistystä ja yli 140 000 henkilöjäsentä. Kennelliitto-konsernissa työskentelee noin 60 henkilöä ja konsernin kokonaistuotot ovat yli 13 miljoonaa euroa. Kennelliiton arvoja ovat asiantuntevuus, avoimuus ja aktiivinen vastuullisuus.