Vuoden 2024 ensimmäinen Agria-webinaari järjestetään tiistaina 19.3.2024 klo 18 alkaen. Koiran hammashuollosta ja suun terveydestä luennoi ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Niina Luotonen.

Webinaarissa käsitellään koirien suun terveyttä ja hampaidenhoitoa. Koiran suun ja hampaiden terveys on tärkeää, sillä hammasongelmat voivat heijastua laajasti koiran hyvinvointiin. Hammasongelmat ovat melko yleisiä ja pienistä ongelmista kasvaa nopeasti suuria. Webinaarissa opit, mitä jokaisen koiranomistajan on hyvä tietää koiran hampaiden hoidosta. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

Luennoitsijana toimii ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Niina Luotonen Anidentista.

Webinaari järjestetään tiistaina 19.3.2024 klo 18.00. Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on keskusteluosio, jossa syvennytään muutamiin aiheisiin tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Agria Eläinvakuutuksen maajohtaja Heidi Elomaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään maanantaina 18.3.2024.

Webinaarista tehdään tallenne, joka on katsottavissa rajoitetun ajan webinaarin jälkeen. Huomioithan, että tallenne on nähtävissä vain webinaariin ilmoittautuneille.

Lisätietoja webinaarista: koulutus@kennelliitto.fi

Niina Luotonen
Webinaarissa luennoitsijana toimii alan erikoisosaaja ELL Niina Luotonen, Anident Oy, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, DAVDC (Diplomate of American Veterinary Dental College), DEVDC (Diplomate of European Veterinary Dental College), EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry, Board Certified Veterinary Dentist TM