Kennelliiton uusien verkkosivujen julkaisun jälkeen osa sivujen sisällöstä jäi aluksi näkymättömiin ja tiedotimme eilen, että toimihenkilöhauissa on ongelmia. Ulkomuototuomarihaun viat on saatu pääosin korjattua, mutta mikäli virheitä vielä ilmenee, tuomareita voi hakea myös FCI:n tuomarisivuston kautta.

Lisäksi uudelleenlinkityksissä on esiintynyt laajoja toimimattomuuksia. Tämän vuoksi esimerkiksi näyttelyiden, kokeiden ja muiden tapahtumien sivustoilla olevat linkit Kennelliiton ilmoittautumislomakkeisiin ja muihin dokumentteihin eivät toimi. Myös etusivun hakutoiminnon ja lomakkeiden löydettävyydessä on ollut hankaluuksia.

Jalostustietojärjestelmään linkitetyissä rotumääritelmissä olleet ongelmat saatiin perjantaina iltapäivällä korjattua. Rotumääritelmiä ja JTO:ia voi myös selata nykyisillä sivuilla täältä.

Vioista ja toimimattomuuksista on raportoitu palveluntarjoajalle sitä mukaa kun niitä on ilmennyt. Toimittaja pyrkii korjaamaan suurimmat ongelmat vielä tämän päivän kuluessa.

Pahoittelemme suuresti ongelmista aiheutunutta harmia. Uudet sivumme on suunniteltu käyttäjälähtöisyys huomioiden ja ne on tarkoitettu palvelemaan monipuolista kävijäkuntaamme entistä paremmin kaikilla laitteilla.

Jatkamme sivujen kehittämistä saadun palautteen perusteella. Palautetta voi antaa sähköpostitse osoitteeseen verkkosivut@kennelliitto.fi tai oheisella lomakkeella.

Päivitetty 6.7. kello 14.33 rotumääritelmien linkitysten korjaantuminen.

Voit olla kiinnostunut myös näistä