Lakko ei koske Kennelliiton tytäryhtiöitä Showlink Oy:tä, Prettybit Projects Oy:tä ja Kustannus Oy Koirammea. Koiramme-lehti ilmestyy lakon aikana normaalisti.

Kennelliiton toimisto on auki normaalisti kello 9-15. Toimistolla ei ole asiakaspalvelua.

Lakon aikana joissain terveystutkimuslausunnoissa voi olla viivettä. Röntgenkuvien katseluohjelmaan on tehty 1.9. päivitys, joka on aiheuttanut viivettä lausuntoihin. Röntgenkuvien lausuntoaika on nyt palautunut normaaliksi.

Kaikki palvelunumeromme ja muut yhteystiedot löytyvät täältä. Joihinkin numeroihin ja sähköposteihin vastaamisessa voi olla lakon aikana viivettä.

Showlink Oy hoitaa rekisteröinti-, näyttely-, koe- ja kilpailutulostallennuksia sekä terveystulostallennuksia. Puhelinneuvonta toimii normaalisti.

Showlinkin Leppävirran toimisto on avoinna ma-pe kello 9–17. Toivomme kuitenkin on, että kaikki asiointi tapahtuisi verkossa ja Omakoiran palveluita hyödyntäen. Verkko- tai mobiilipalvelussa voi muun muassa tehdä koiran omistajailmoituksen, päivittää omia jäsentietojaan tai tilata lähetteen koiran terveystutkimukseen. Kasvattaja voi rekisteröidä pentueensa Omakoira-palvelun kautta.

Rekisteritodistusten tuonti ja nouto Showlinkin Espoon toimistosta on vuoden loppuun saakka mahdollista vain keskiviikkoisin 9–17. Myös Espoon toimiston yhteydessä sijaitseva Showlinkin myymälä on avoinna vain keskiviikkoisin. ShowlinkShop-verkkokauppa toimii normaalisti.

Pahoittelemme lakon mahdollisesti aiheuttamia haittoja.

Tietoa lakon taustoista löytyy täältä sekä Palvelualojen työn antajat Palta ry:n tiedotteista 26.8. ja 2.9.

Tiedotetta on päivitetty 2.9.2020 kello 15.40: ERTO on antanut samalla päivämäärällä lakkoilmoituksen myös 17.9.-1.10. väliseksi ajaksi.

Tiedotetta on päivitetty 8.9. kello 9.55: lisätty linkki Palvelualojen työnantajat Palta ry:n tiedotteeseen.

Tiedotetta on päivitetty 17.9. kello 15.30 ERTOn lakkoilmoituksella.

Tiedotetta on päivitetty 2.10. kello 13:55 ERTOn lakkoilmoituksella.

Voit olla kiinnostunut myös näistä

suomenpystykorvanpentu
Toimihenkilöliitto ERTO antoi lakkoilmoituksen Kennelliitto ry:lle Lue lisää
suomenpystykorvanpentu
Röntgenkuvien katseluohjelman järjestelmämuutos siirtyy elo-syyskuun vaihteeseen Lue lisää