Tietoa koiran hankinnasta ja koiran hoidosta

Tuleeko meille koira -verkkokurssi
Kennelliiton Tuleeko meille koira? -verkkokurssi antaa erityisesti ensimmäisen koiran hankintaa suunnitteleville työkaluja pohtia omia valmiuksia koiran omistamiseen. Kurssilla käsitellään koiraan ja sen hankintaan liittyviä perusasioita, kuten itselle sopivan rodun valintaa, koiranomistajan arkea sekä koiran omistamisen kustannuksia. Lisäksi kurssilla kerrotaan vastuullisesta koirankasvatuksesta ja neuvotaan, miten voi välttää tukemasta pentutehtailua. Kurssi on kaikille avoin, ja sen voi suorittaa Kennelliiton Digitassu-verkkopalvelussa ilman alustalle rekisteröitymistä.

Meille tulee pentu -verkkokurssi
Kennelliiton Meille tulee pentu -kurssi tarjoaa tietoa koiranpennun kehityksestä, kouluttamisesta ja sosiaalistamisesta, ruokinnasta, terveydestä ja liikunnasta. Uusille koiranomistajille kerrotaan myös koiraetiketistä ja koiriin liittyvästä lainsäädännöstä ja koiran kanssa harrastamisesta. Kurssi on tarkoitettu vain Kennelliiton jäsenille, ja sen voi suorittaa Kennelliiton Digitassu-verkkopalvelussa alustalle rekisteröitymisen jälkeen.

Huom! Molempien kurssien sisältöjä päivitetään parhaillaan, jonka aikana ne ovat poissa käytöstä. Avaamme kurssit käyttöön mahdollisimman pian.