Suomen Kennelliiton uusi yhteistyökumppani on kotimainen koiranruokabrändi Hau-Hau Champion. Kennelliitto on solminut ruokabrändistä vastaavan Prima Pet Premium Oy:n kanssa kolmivuotisen yhteistyösopimuksen yhteisin tavoittein.

Hau-Hau-Champion_600 px

Hau-Hau Champion on Suomen tunnetuin koiranruokabrändi, jonka ruoat ovat maistuneet suomalaisten koirien ruokakupeissa jo vuodesta 1955 lähtien. 

Kennelliiton ja Hau-Haun yhteistyön tavoitteena on työskennellä terveellisen ja monipuolisen koiranruokinnan edistämiseksi, kasvattajien ravitsemusasiantuntemuksen lisäämiseksi sekä vastuulliseen koiranomistamiseen ja -kasvatukseen liittyvän tiedon levittämiseksi.

Hau-hau ja Kennelliitto_Jukka Pätynen
Yhteistyökumppanien edustajat vasemmalta oikealle: Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen, puheenjohtaja Esa Kukkonen, varapuheenjohtaja Kimmo Mustonen, Prima Pet Premiumin toimitusjohtaja Timo Pärssinen, Marketing Specialist Kaisa Mäkinen, Brand Manager Tuuli Kaarela ja Kennelliiton osastopäällikkö Kirsi Salmijärvi.

- Odotamme innolla mahdollisuutta jututtaa Kennelliiton kasvattajia ja löytää yhdessä keinoja, miten voimme edistää koirien hyvinvointia ja oikeanlaista ruokintaa jo ennen tiineysaikaa, tiineysaikana ja pentujen ensimmäisinä elinkuukausina, sanoo Hau-Haun Marketing Specialist ja Kennelliitto-yhteistyöstä vastaava Kaisa Mäkinen.

Hän kertoo, että Hau-Haulla nähdään Kennelliitto-yhteystyö jatkumona työlle, jota brändi on tehnyt sen eteen, että ihmiset ymmärtäisivät lemmikkejään ja niiden tarpeita entistä paremmin. Hau-Hau lahjoittaa vuosittain tuhansia kiloja koiranruokaa hyväntekeväisyyteen, ja kodinvaihtajakoirille uusia rakastavia koteja etsivä Koti koiralle -ohjelma saa taas jatkoa.

Hau-Haulla uskotaan, että yhdessä Kennelliiton kanssa on mahdollisuus viedä eläinten hyvinvointia edistäviä asioita oikeaan suuntaan ja kehittää toimintaa entistä eläinlähtöisemmäksi.

- Olemme todella iloisia uudesta kumppanuudesta ja tulevasta yhteistyöstä, jonka kautta voimme edistää koirien hyvinvointia. Hau-Hau Champion on koiranomistajille tuttu brändi, joka tulee olemaan edustavasti näkyvillä toimintamme kautta ja muun muassa erilaisissa tapahtumissamme, kuten Suomen suurimmassa koiratapahtumassa Koiramessuilla, kertoo Kennelliiton toiminnanjohtaja Markku Mähönen.

 

Lisätiedot:

Suomen Kennelliiton toiminnanjohtaja
Markku Mähönen
markku.mahonen@kennelliitto.fi
puh. 09 887 300