Järjestöpäivä 2023 on päättynyt, kiitos osallistujille! Tervetuloa jälleen Järjestöpäivään 2024!

 

KoiraExpon perinteitä jatkaa Vantaalla 4. helmikuuta 2023 järjestettävä Kennelliiton Järjestöpäivä. Lähitilaisuuden rinnalla tapahtumaan voi osallistua verkon kautta.

Järjestöpäivä on suunnattu Kennelliiton jäsenyhdistyksille. Tarjolla on tietoa yhdistystoiminnan tueksi sekä ajankohtaista tietoa mm. eläinten hyvinvointilaista, yhdistysten verotuksesta ja Kennelliiton tietojärjestelmien kehittämisestä. Päivän päättää paneelikeskustelu, johon osallistuvat toimikuntien puheenjohtajat sekä hallituksen puheenjohtaja.

Tapahtumapaikka on hotelli Scandic Helsinki Aviacongress. Vaihtoehtoisesti Järjestöpäivään voi osallistua etäyhteydellä verkossa. Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman ohjelma

Kaikki luennoitsijat ovat paikan päällä Vantaalla. Lisäksi luennot striimataan tapahtuma-alustalle. Kaikista luennoista julkaistaan tallenteet tapahtuma-alustalle poislukien Ajankohtaista verotuksesta koirankasvatuksen näkökulmasta, joka on mahdollista nähdä ainoastaan paikan päällä tai suorana lähetyksenä tapahtuma-alustalla.

Livelähetysten lisäksi tapahtuma-alustalla on katsottavissa luentotallenne Kurkistus somen saloihin ennen tapahtuman alkamista.

Tapahtuma-alusta verkossa

Tapahtuma-alustan meille toimittaa Howspace. Howspace on selainpohjainen ohjelma, joka ei vaadi erillisen sovelluksen asentamista koneelle. Tapahtuma-alusta on auki osallistujille 2.-26.2.2023.

Alustalta näet luentojen livelähetykset, ennakkoon julkaistun luentotallenteen, tapahtumapäivän luentotallenteet tapahtuman jälkeen (Ajankohtaisia verotusasioita koirankasvatuksen näkökulmasta ei tallennetta) sekä muuta sisältöä kuten GDPR-tietoiskun.


Hinta ja ilmoittautuminen

Osallistuminen lähitapahtumaan 60 €
Osallistuminen etätapahtumaan 30 €

Osallistumismaksu lähitapahtumaan sisältää luennot, lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä pääsyn tapahtuma-alustalle verkossa. Osallistumismaksu etätapahtumaan sisältää pääsyn tapahtuma-alustalle verkossa.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT!

Kysymyksiä tapahtumaan liittyen voit lähettää osoitteeseen koulutus@kennelliitto.fi.

Tapahtuman yhteistyökumppanina Agria Eläinvakuutus.

Agria Eläinvakuutus logo