Programmet för Finlands största hundevenemang har nu publicerats. Koira2014 veckoslutet bjuder på mycket att se och uppleva för alla som intresserar sig för hundar. På programmet står bl.a. uppvisningar, presentationer av olika slags hundar, föreläsningar, informationsblänkare samt många idéer för anskaffning av hund och aktiviteter tillsammans med hunden. Under evenemanget kan man också se hundar av över 300 ra

Under evenemanget Koira2014 kan du bekanta dig med olika slag av aktiviteter tillsammans med hunden. Hurudan är den fartfyllda stafettgrenen flyball, dobo som utvecklar muskelkonditionen hos både människa och hund eller rallylydnad som bygger på lydnad? Alla de här och många andra grenar kan du se under Koira2014 veckoslutet.

Under veckoslutet ordnas också program för barnen. I den populära leksakshundtävlingen får barnen visa upp sina egna mjukisdjur för domaren. Essi Pöysti och Jussi Mikkola är domare i tävlingen. För barnen ordnas också ansiktsmålning.

I samband med evenemanget ordnas två internationella hundutställningar. Vid ringarna kan man således bekanta sig med över 300 olika hundraser, och en del av raserna presenteras särskilt på evenemangets rastorg. Kennelklubbens Hau Life! bås ger ytterligare information om raser och annat som berör hundar.

Evenemanget Koira2014 samlar dessutom närapå etthundra försäljare på hundbranschen. Många av dem har unika mässerbjudanden för besökarna, så det lönar sig att reservera tid till att utforska försäljningsställena. Här finner du välkomna julklappar åt både hundar och åt hundmänniskor!