Kennelliitto järjestää tiistaina 22.11. webinaariin, jossa Ruokaviraston asiantuntijat kertovat, mitä uuden viranomaisten koirarekisterin käyttöönotto tarkoittaa käytännössä.

Kaikkien elossa olevien, Suomessa asuvien koirien tunniste- ja haltijatiedot on ilmoitettava vuoden 2023 alusta Ruokaviraston ylläpitämään rekisteriin. Siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa, ja miten kasvattajien ja koiranomistajien tulee jatkossa toimia, kertovat Kennelliiton webinaarissa ylitarkastaja Terhi Jääskeläinen ja kehittämisasiantuntija Kirsi Vehkakoski Ruokavirastosta.

Webinaari alkaa tiistaina 22.11.2022 klo 18:00. Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on luvassa keskusteluosio, jossa syvennytään muutamaan aiheeseen tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Kennelliiton kasvattajatoimikunnan puheenjohtaja Vesa Lehtonen.

Tallenne on katsottavissa 28.2.2023 asti. Pääset katsomaan tallennetta alla olevasta linkistä:

KATSO TALLENNE TÄSTÄ!

HUOM! Jotta pääset katsomaan tallennetta, tulee sinun syöttää etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite REKISTERÖIDY WEBCASTIIN -ikkunaan.

Tallenne on katsottavissa selaimella tietokoneelta ja kaikilta mobiililaitteilta. Suositellut selaimet ovat Chrome, Firefox, Safari ja Edge.

Webinaarin materiaalit julkaistaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja webinaarista saat sähköpostitse osoitteesta koulutus@kennelliitto.fi

Lue lisää tulevasta viranomaisrekisteristä Ruokaviraston verkkosivuilta.

Lisätietoja saa myös Kennelliiton tiedotteesta 28.4.2022 sekä uutisesta 25.11.2022.