Nuorille

 

Koiraharrastus on monella tasolla antoisa elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti elämyksiä ja kasvun paikkoja. Koira vaikuttaa ihmiseen psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Tavatessamme koiran, joka tulee luoksemme häntä iloisesti heiluen, kasvoillemme leviää hymy ja kaikki murheet unohtuvat hetkeksi kun koira valloittaa sydämemme.    

Koira hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin tämä on, erilaisuudesta huolimatta. Koiran kanssa voi kokea onnistumisen elämyksiä ja koiran kanssa tulee liikuttua melkein huomaamatta. Koiraharratuksen kautta uusien sosiaalisten kontaktien luominen on helppoa, ja koiranomistajien kesken löytyy aina mukavia puheenaiheita. Koira opettaa vastuuntuntoa ja toisesta huolehtimista ja välittämistä. Useissa koiraharrastuksissa kehittyvät myös monet muut kuin koiran hallinnan tai kouluttamisen taidot.

Kennelliiton vuoden teemana nuoret

Vuonna 2016 Kennelliiton teemana ovat nuoret. Teemavuoden kunniaksi järjestetään ensimmäistä kertaa Nuori Koirataituri 2016 -kilpailu. Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kaikille nuorille koiranystäville. Liity mukaan laumaan, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Kurkkaa lisää tietoja teemavuodesta ja sen monipuolinen ohjelma teemavuoden omilta sivuilta.

Blogivirta

Niin monet kerrat olen halunnut tänne kirjoitella - mutta aikaa ei vaan yksinkertaisesti ole ollut. Nyt on opinnot siinä vaiheessa että muutama artikkeli enää ja sitten olisi toinen vuosi ammattikorkeassa takana. Työt sujuu hyvin, ja heti huomenna...
28.6.2016 klo 23:06
noreply@blogger.com (Noora)
Viikkoon mahtuu paljon asiaa! Tärkeimpänä, Doni liittyi takaisin lomailun jälkeen Jyväskylän kokoonpanoon ja vietti keskiviikkona synttäreitään. Paljon onnea vielä, maailman paras reikäpää 6v!Tokotreeneistä ollaan pidetty pientä paussia ja muutenkin...
26.6.2016 klo 21:12
noreply@blogger.com (Veera)