Nuorille

 

Koiraharrastus on monella tasolla antoisa elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti elämyksiä ja kasvun paikkoja. Koira vaikuttaa ihmiseen psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Tavatessamme koiran, joka tulee luoksemme häntä iloisesti heiluen, kasvoillemme leviää hymy ja kaikki murheet unohtuvat hetkeksi kun koira valloittaa sydämemme.    

Koira hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin tämä on, erilaisuudesta huolimatta. Koiran kanssa voi kokea onnistumisen elämyksiä ja koiran kanssa tulee liikuttua melkein huomaamatta. Koiraharratuksen kautta uusien sosiaalisten kontaktien luominen on helppoa, ja koiranomistajien kesken löytyy aina mukavia puheenaiheita. Koira opettaa vastuuntuntoa ja toisesta huolehtimista ja välittämistä. Useissa koiraharrastuksissa kehittyvät myös monet muut kuin koiran hallinnan tai kouluttamisen taidot.

Kennelliiton vuoden teemana nuoret

Vuonna 2016 Kennelliiton teemana ovat nuoret. Teemavuoden kunniaksi järjestetään ensimmäistä kertaa Nuori Koirataituri 2016 -kilpailu. Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kaikille nuorille koiranystäville. Liity mukaan laumaan, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Kurkkaa lisää tietoja teemavuodesta ja sen monipuolinen ohjelma teemavuoden omilta sivuilta.

Blogivirta

Koska kuvia ja tarinaa reissusta olisi vaikka kuinka moneen postaukseen niin täytyy varmaan yrittää vähän jaotella. Vaellustekstiä siis tulossa myöhemmin, stay tuned!Perjantaina, 2.9 otettiin siis suunta kohti pohjoista. Autoon sullottiin kelpojen...
13.9.2016 klo 20:04
noreply@blogger.com (Veera)
Miinan kanssa ollaan treenattu nomea ja tokoakin. Elokuun lopulla Iipu ja Halti oli piipahtamassa ja käväistiinkin Korkeakankaalla treenaamassa ja lenkittämässä koiria. Miinan kanssa tokoiltiin ruutua, seuraamista ja merkin kiertoa. Lisäksi...
11.9.2016 klo 9:21
noreply@blogger.com (Katariina Laukkanen)