Nuorille

 

Koiraharrastus on monella tasolla antoisa elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti elämyksiä ja kasvun paikkoja. Koira vaikuttaa ihmiseen psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Tavatessamme koiran, joka tulee luoksemme häntä iloisesti heiluen, kasvoillemme leviää hymy ja kaikki murheet unohtuvat hetkeksi kun koira valloittaa sydämemme.    

Koira hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin tämä on, erilaisuudesta huolimatta. Koiran kanssa voi kokea onnistumisen elämyksiä ja koiran kanssa tulee liikuttua melkein huomaamatta. Koiraharratuksen kautta uusien sosiaalisten kontaktien luominen on helppoa, ja koiranomistajien kesken löytyy aina mukavia puheenaiheita. Koira opettaa vastuuntuntoa ja toisesta huolehtimista ja välittämistä. Useissa koiraharrastuksissa kehittyvät myös monet muut kuin koiran hallinnan tai kouluttamisen taidot.

Kennelliiton vuoden teemana nuoret

Vuonna 2016 Kennelliiton teemana ovat nuoret. Teemavuoden kunniaksi järjestetään ensimmäistä kertaa Nuori Koirataituri 2016 -kilpailu. Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kaikille nuorille koiranystäville. Liity mukaan laumaan, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Kurkkaa lisää tietoja teemavuodesta ja sen monipuolinen ohjelma teemavuoden omilta sivuilta.

Blogivirta

Kylläpäs taas marraskuu on vilahtanut vauhdilla ja jospa vaikka saisi nyt tännekkin muutaman sanaisen raapustettua.Ollaan Miinan kanssa jatkettu tokoilua, hiljalleen asiat alkaa loksahdella paikoilleen. Viimeviikolla käytiin myös Pohjois-Hämeen...
23.11.2016 klo 8:18
noreply@blogger.com (Katariina Laukkanen)
Voi Riikels minkä teit! Ajeltiin eilen, perjantaina Jyväskylästä Lemille lomailemaan ja pysähdyttiin matkalla Mikkeliin tokokokeeseen. Riski korkkasi AVOn. Oli aika jännää! Uusilla säännöillä kun ei ole tullut avossa edes koskaan kisattua. Riski on...
19.11.2016 klo 20:50
noreply@blogger.com (Veera)