Nuorille

 

Koiraharrastus on monella tasolla antoisa elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti elämyksiä ja kasvun paikkoja. Koira vaikuttaa ihmiseen psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Tavatessamme koiran, joka tulee luoksemme häntä iloisesti heiluen, kasvoillemme leviää hymy ja kaikki murheet unohtuvat hetkeksi kun koira valloittaa sydämemme.    

Koira hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin tämä on, erilaisuudesta huolimatta. Koiran kanssa voi kokea onnistumisen elämyksiä ja koiran kanssa tulee liikuttua melkein huomaamatta. Koiraharratuksen kautta uusien sosiaalisten kontaktien luominen on helppoa, ja koiranomistajien kesken löytyy aina mukavia puheenaiheita. Koira opettaa vastuuntuntoa ja toisesta huolehtimista ja välittämistä. Useissa koiraharrastuksissa kehittyvät myös monet muut kuin koiran hallinnan tai kouluttamisen taidot.

Kennelliiton vuoden teemana nuoret

Vuonna 2016 Kennelliiton teemana ovat nuoret. Teemavuoden kunniaksi järjestetään ensimmäistä kertaa Nuori Koirataituri 2016 -kilpailu. Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kaikille nuorille koiranystäville. Liity mukaan laumaan, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Kurkkaa lisää tietoja teemavuodesta ja sen monipuolinen ohjelma teemavuoden omilta sivuilta.

Blogivirta

Edellisenä lauantaina oltiin hallilla treenaamassa tokoa, Kennelpiirin nuorten koirien valkkuryhmän kanssa. Miina kanssa päätin, että keskityn vain kontaktitreeneihin, se kun on ollut hiukan hakusessa ja unoholassa taas viimeaikoina. Pidin Miina...
17.1.2017 klo 11:08
noreply@blogger.com (Katariina Laukkanen)
Kevään suunnitelmat työrintamalla vähän sotkivat harrastussuunnitelmia. Oli ajatuksissa pitää Donia koetauolla ja viilata vähän pilkkua liikkeiden osalta. Myöhemmin keväällä sitten käydä kokeessa hakemassa SMeitä varten tulokset kasaan. Donilla oli...
16.1.2017 klo 17:46
noreply@blogger.com (Veera)