Nuorille

 

Koiraharrastus on monella tasolla antoisa elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti elämyksiä ja kasvun paikkoja. Koira vaikuttaa ihmiseen psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Tavatessamme koiran, joka tulee luoksemme häntä iloisesti heiluen, kasvoillemme leviää hymy ja kaikki murheet unohtuvat hetkeksi kun koira valloittaa sydämemme.    

Koira hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin tämä on, erilaisuudesta huolimatta. Koiran kanssa voi kokea onnistumisen elämyksiä ja koiran kanssa tulee liikuttua melkein huomaamatta. Koiraharratuksen kautta uusien sosiaalisten kontaktien luominen on helppoa, ja koiranomistajien kesken löytyy aina mukavia puheenaiheita. Koira opettaa vastuuntuntoa ja toisesta huolehtimista ja välittämistä. Useissa koiraharrastuksissa kehittyvät myös monet muut kuin koiran hallinnan tai kouluttamisen taidot.

Kennelliiton vuoden teemana nuoret

Vuonna 2016 Kennelliiton teemana ovat nuoret. Teemavuoden kunniaksi järjestetään ensimmäistä kertaa Nuori Koirataituri 2016 -kilpailu. Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kaikille nuorille koiranystäville. Liity mukaan laumaan, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Kurkkaa lisää tietoja teemavuodesta ja sen monipuolinen ohjelma teemavuoden omilta sivuilta.

Blogivirta

Tänään on Riskillä vapaapäivä ja Doni pääsee tuuraamaan sitä agitrreeneihin. Riski on onnellinen pieni (tai siis suuri) sohvanvaltaaja, joka on kyllä vapaapäivänsä ansainnut. Ettei kuitenkaan ihan löhöilyksi mene, niin käytiin kuitenkin...
24.8.2016 klo 16:42
noreply@blogger.com (Veera)
Aloitetaan terveystuloksilla! Miina kävi lonkka ja kyynärkuvissa, Kennelliitosta lausunnot lonkista A/A ja kyynäristä 0/0. Jipii! Kyyhkyjahti alkoi viimeviikon keskiviikkona, minä ja Miina lähdettiin mukaan aamulennolle treenaamaan malttia ja...
13.8.2016 klo 14:27
noreply@blogger.com (Katariina Laukkanen)