Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Agria KoiraExpoon 2018

|  KoiraExpo

Kennelliitto järjestää perinteisen Agria KoiraExpo-luentotapahtuman uusiutuneessa Cumulus Resort Airport Congress Centerissä Vantaalla 3.–4.2.2018.

Agria KoiraExpo on vuosittain järjestetty koulutus- ja luentotapahtuma kaikille kennelpiireille, rotujärjestöille ja -yhdistyksille sekä Kennelliiton jäsenille. Ilmoittautuminen Agria KoiraExpoon päättyy sunnuntaina 14.1. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan odotettuun seminaaritapahtumaan.

Tänä vuonna luentokattaus on vielä aikaisempaa monipuolisempi. Tule kuulemaan koirien avulla tehtävästä syöpätutkimuksesta, uudenlaisista koiran luonnetta arvioivista SmartDog-testeistä, Eräkummi-toiminnasta, vaikuttavan viestinnän tekemisestä, Kennelliiton uusista tuulista sekä monista yhdistyksen menestymisen kannalta tärkeistä asioista.

Tutustu Agria KoiraExpon monipuoliseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.1.