Kotimaisten rotujen kasvattajailta Kuopiossa 29.11.2017

|  Jalostus, Koiran terveys, Kotimaisten rotujen vuosi

Kotimaisten rotujen kasvattajaillat saavat jatkoa.

Pohjois-Savon kennelpiirin kotimaisten rotujen kasvattajailta järjestetään:

Sorsasalon raviradalla, Kuopiossa 29.11.2017  Klo 18-20.30.

Kotimaiset koirarodut kansallisaarteinamme -hankkeen tavoitteena on kertoa laajalle yleisölle suomalaisista koiraroduista ja edistää niiden säilymistä ja kasvatustyötä.
Kennelliitto on tänä vuonna käynnistänyt yhdessä kotimaisten rotujen rotujärjestöjen myötävaikutuksella kotimaisten rotujen kasvattajille suunnatut  tilaisuudet alueittain.

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kennelpiirin kennelneuvojat sekä aluekouluttajat ja paikalla on myös Kennelliiton edustaja. Tilaisuudessa käytännön asioihin apua mm. rekisteröinnin ja kotimaisten rotujen terveystutkimusten osalta.

Ennakkoon 20.11. mennessä ilmoittautuneille varataan ilmaiseksi Kasvattajan käsikirja.

Ilmoittautuminen: Anna-Maija Mansikkalalle anna-maija.mansikkalaatiisalmi.fi, 20.11. mennessä

Lisää tapahtumia, joissa kotimaiset rodut ovat esillä löydät teemavuoden tapahtumakalenteristamme.