Ilmoittautuminen Kennelliiton Nuorten Suurleirille 2018 on avattu!

 |  Nuoret, Tapahtumat

Kennelliitto järjestää kesällä leirin 12–17-vuotiaille nuorille ja heidän koirilleen. Suurleiri 2018 pidetään Pälkäneellä, Anna Tapion koululla 26.6.–30.6. Tule tapaamaan muita koirista kiinnostuneita nuoria, oppimaan uutta eri harrastuslajeista ja viettämään mukavaa aikaa koirasi kanssa.

Suurleiri kokoaa yhteen ison joukon koiraharrastuksesta kiinnostuneita nuoria. Leirille otetaan mukaan 60 nuorta. Leirillä tutustutaan erilaisiin koiraharrastuslajeihin. Lajeista ei tarvitse olla leirille tullessa aikaisempaa kokemusta.

Leirillä pääsee nauttimaan yhteisestä ajasta ja tekemisestä nelijalkaisen ystävän kanssa. Yhdellä leiriläisellä voi olla mukanaan yksi koira. Se voi olla leiriläisen oma tai muu entuudestaan tuttu koira. Koiran rodulla tai roduttomuudella ei ole väliä. Koiran on oltava leirin aikana 9 kk – 10 vuotta, terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Rokotustodistukset tulee ottaa mukaan leirille. Kiimaista narttua ei saa tuoda leirille.

Jokaisen osallistujan pitää pystyä huolehtimaan koirastaan itsenäisesti ja hallitsemaan se koulutuksissa. Koiralle on varattava leiriä varten mukaan metallihäkki tai pienelle koiralle muovinen kuljetusboksi. Kankaiset ns. kevythäkit ovat kiellettyjä.

Leiri on tarkoitettu vain Kennelliiton jäsenille. Leirin hinta on 240 euroa. Leirin hintaan kuuluu täysihoito ja vakuutus. Leirillä majoitutaan sisätiloissa. Leirille ei ole yhteiskuljetusta.

HUOM! Leirille osallistuvan on itse oltava Kennelliiton jäsen, vanhempien jäsenyys ei riitä.

Peruutusehdot:
Peruutustapauksissa ei ilmoittautumismaksua palauteta ilman lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta.

Ilmoittaudu leirille

Lisätietoja
Juuso Tuulinen
juuso.tuulinenatkennelliitto.fi
Puh. (09) 88730 207

Kuva: Jemina Immonen