Äänestä - Mikä on paras nimi Kennelliiton sähköiselle oppimisympäristölle

Kennelliiton teemavuosi 2018 avattiin Agria KoiraExpossa Vantaalla ja samalla käynnistimme nimikilpailun Kennelliiton uudelle oppimisalustalle.

Nimiehdotuksia otettiin vastaan keskiviikkoon 7.2. saakka. Teemavuoden työryhmä valitsi ehdotuksista 10, joista äänestetään.

Voit äänestää nimiehdotuksista suosikkiasi 15.2. asti.

Äänestä suosikkiasi

Uusi verkko-oppimisympäristö on osa teemavuotta

Kennelliitto kehittää vuoden 2018 aikana sähköisiä palveluitaan ja ottaa käyttöön asteittain sähköisen verkko-oppimisympäristön. Jatkossa tämä sähköinen oppimisalusta tarjoaa eri kohde-  ja sidosryhmille kursseja ja koulutuksia. Palvelua kehitetään jäseniltä saadun palautteen perusteella ja kursseja toteutetaan yhteistyössä esimerkiksi Kennelliiton aluekouluttajien kanssa.

Kennelliitto pidättää itsellään oikeuden tarkistaa voittaneen ehdotuksen sopivuus ja kirjoitusasu, jotta se on kielioppisääntöjen mukainen. Voittaneen nimiehdotuksen keksijä palkitaan Kennelliitto-tuotteilla.