FM Annika Ekman aloittaa Kennelliitossa viestintäsuunnittelijana 14. huhtikuuta. Hänen työtään on erityisesti kennelorganisaation sisäinen viestintä.

Annika siirtyy Kennelliittoon Algol Chemicals Oy:n markkinointiviestintäassistentin tehtävästä. Hän tuo Kennelliittoon mukanaan monia eri viestintäkanavia hyödyntävää laaja-alaista osaamista. Koulutuksessaan hän on perehtynyt organisaatioiden viestintään.

Annika Ekman

- Tehtävä Kennelliitossa kuulosti erittäin monipuoliselta ja mieluisalta. Viestintäsuunnittelijana pääsen hyödyntämään omaa osaamistani ja vahvuuksiani. Lisäksi koirat ovat minulle sydämen asia, Annika iloitsee.

Hänestä on tärkeää, että kaikkia viestintäkanavia kehitetään jatkuvasti, jotta ne olisivat mahdollisimman toimivia ja tehokkaita. Keskeistä viestinnässä on selkeys.

Annika viettää suuren osan vapaa-ajastaan koirien kanssa. Omia koiria on kaksi, joiden kanssa nautitaan ulkoilusta ja erilaisista virikkeistä. Nuoremman koiran harrastuksiin kuuluvat myös näyttelyt ja nosework.

Liisa Suoninen
Viestintäpäällikkö