Kennelliiton tietoliikenneyhteyksissä oli lauantaina 9.12. ongelmia. Yhteydet pätkivät pitkin päivää ja katkesivat lopullisesti Pohjoismaiden Voittaja 2017 -näyttelyn loppukilpailuiden alkamisen jälkeen. - Kennelliiton IT-tuki ja verkko-operaattori selvittelivät asiaa, mutta ratkaisua ongelmaan ei illan aikana löytynyt, kertoo PrettyBit Oy:n toimitusjohtaja Juha Tenhunen.

- Olemme tehneet töitä yhteyksien palauttamiseksi, hän kertoo. Järjestelmien aineistot on kopioitu Kennelliitosta ja asennettu uuteen ympäristöön Kennelliiton verkon ulkopuolelle.

Tulospalvelu ja jalostustietojärjestelmä toimivat taas normaalisti, samoin Kennelliiton pentulista verkossa. Omakoira-palvelu ei toistaiseksi ole käytettävissä. Myöskään tapahtumakalenteri ei ole vielä toiminnassa.

Pohjoismaiden Voittaja 2017 -näyttelyn RYP- ja BIS-tulokset on viety yön aikana tulospalveluun.