Koiranpäivänä 24.4. juhlistetaan yhdessä tekemistä

Kiitokset kaikille tämänvuotiseen Koiranpäivään osallistuneille, teimme yhdessä hienon Koiranpäivän!

Koiranpäivän 2018 tapahtumat eri puolilla Suomea.

Koiranpäivä yleisesti

Kennelliiton tavoitteena on tehdä Koiranpäivä tunnetuksi ja saada se virallisesti almanakkaan.

Koiranpäivän tarkoituksena on tuoda esille ihmisen parhaan ystävän merkitystä. Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

Koiranpäivää vietettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007. Kennelliiton tulevaisuustoimikunta mietti tuolloin koiran asemaa yhteiskunnassa ja suunnitteli keinoja, joilla koiran tuottamat hyvät asiat saataisiin laajan yleisön tietoisuuteen. Koiranpäivän viettämistä ehdotti toimikunnassa mukana ollut kunniajäsen Pertti Kuopila. Niin valtakunnallista Koiranpäivää alettiin viettää Pertin päivänä 24.4.

Aiempien vuosien Koiranpäivä-teemoja:

2017 Kotimaiset rodut
2016 Lapsi ja koira
2015 Hyvää elämää koiran kanssa - Vastuullista koirankasvatusta
2014 Hyvää elämää koiran kanssa
2013 Vastuu koiran omistajana - vastuu ympäristöstä
2012 Vastuu koiran omistajana
2011 Vapaaehtoistoiminta
2010 Terve koira yhteiskunnan jäsenenä
2009 Miten lapsi lähestyy koiraa?
2008 Koiraharrastus
2007 Koira liikuttaa

Tutustu myös Koiranpäivän Facebook-sivuihin.

Koiranpäivän materiaalit 2018

Haluatko jakaa materiaaleja? Voit tilata A4-kokoisia julisteita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestintaatkennelliitto.fi. Kerrothan viestissäsi, mitä haluat tilata, montako kappaletta ja haluatko ne suomeksi vai ruotsiksi. Julisteiden painokelpoiset PDF-versiot kummallakin kielellä voit ladata myös alta.

Lataa painokelpoinen PDF tästä.

Aikaisempien vuosien materiaalit

Koiranomistajan etiketti ulkoiluun