Palkitsemistilaisuudet ovat kiitos arvokkaasta työstä

Kuvaaja: 
Tiina Muros

Ansioituneille kaverikoirille myönnetään kaverikoiramitali kunniakirjoineen virallisessa palkitsemisseremoniassa. Palkitsemistilaisuus järjestetään yleensä alueen suurimman koiratapahtuman yhteydessä ja niitä järjestetään vuosittain useita ympäri Suomea.

 Ansiomitali on koirakohtainen ja sen voi kukin koira saada kerran elämässään. Mitalin on ansainnut koira joka on ollut toiminnassa mukana yli vuoden, ansainnut huivinsa vähintään puoli vuotta ennen palkitsemista ja suorittanut vähintään 10 täysivaltaista käyntiä. Jokainen palkittava koira saa oman mitalin ja kunniakirjan, joiden lisäksi kaverikoiratoiminnan sponsori Pedigree muistaa palkittavia koiria maistuvalla kiitospaketilla.

Kaverikoiraryhmät anovat palkitsemistilaisuutta vähintään puoli vuotta ennen tapahtumaa. Palkitsemistilaisuus voidaan järjestää, kun samassa tilaisuudessa tulee palkittavaksi vähintään viisi palkitsemiskriteerit täyttävää kaverikoiraa. Vuonna 2017 reilut kaksisataa kaverikoiraa palkittiin noin kymmenessä eri palkitsemistilaisuudessa.

Seuraavat palkitsemistilaisuudet vuonna 2018